Bodrum Ziraat Odası Yönetiminden, Bayraktar’a ziyaret

Geçen ay yapılan Türkiye Ziraat Odaları Birliği genel kurulunda tekrar göreve seçilen Şemsi Genel Başkanlığa seçilen Şemsi Bayraktar’ı Bodrum Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Yapılan...

Bodrum Ziraat Odası Yönetiminden, Bayraktar’a ziyaret

Geçen ay yapılan Türkiye Ziraat Odaları Birliği genel kurulunda tekrar göreve seçilen Şemsi Genel Başkanlığa seçilen Şemsi Bayraktar’ı Bodrum Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, Bodrum Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Melengeç geçtiğimiz günlerde düzenlenen Tarım ve Gıda Festivalinden ve Bodrum’a komşu olan Yunanistan’ın Kos ve Rodos adasından festivale katılan üreticiler hakkında bilgi verdi. Menengeç, “Hedefimiz Turizm ile Tarımı bir araya getirebilmek. Turizm sektörünün mutlaka tarım ile bütünleşmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Düzenlediğimiz festivalde bunu kanıtlıyor. 2016 yılında daha büyük ve kapsamlı bir festival hazırlığındayız. Birlik olarak desteklerinizi bekliyoruz. Başkanlığınız hayırlı olsun” dedi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ise Bodrum Ziraat Odası’nın yenilikçi, başarılı çalışmalara imza atacaklarına inancını ifade ederek, Bodrum’da yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini dile getirdi. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a yapılan hayırlı olsun ziyaretine Bodrum Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Melengeç, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Recep Akdeniz, Meclis Başkanı Altan Zağlı, Halil Kocaköse’nin yanı sıra Fethiye Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Karayiğit, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Karaculha Muhtarı Mustafa Gizli, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Dinç ve Meclis Üyesi Kemal Karadenizli de katıldı.

Bu haber toplam 373 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.