Bodrum, turizm fuarlarında tanıtıldı

Bodrum, şubat ayında Belçika, Bulgaristan, Sırbistan, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Danimarka ve Kanada’da düzenlenen turizm fuarlarına katıldı.Şubat ayında Brüksel, Sofya, Belgrad, Prag, Bükreş, Toronto ve Herning’de düzenlenen...

Bodrum, turizm fuarlarında tanıtıldı

Bodrum, şubat ayında Belçika, Bulgaristan, Sırbistan, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Danimarka ve Kanada’da düzenlenen turizm fuarlarına katıldı.

Şubat ayında Brüksel, Sofya, Belgrad, Prag, Bükreş, Toronto ve Herning’de düzenlenen turizm fuarlarında Bodrum Tanıtma Vakfı yetkilileri dışında Bodrum Tanıtma Vakfı üyesi konaklama tesisleri, seyahat acenteleri ve TAV Holding yetkilileri, tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinde bulundu.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, 2015 yılında Bodrum’a Belçika’dan 68 bin 466, Bulgaristan’dan 5 bin 455, Sırbistan’dan 2 bin 293, Çek Cumhuriyeti’nden 10 bin 919, Romanya’dan 5 bin 661 ve Danimarka’dan 19 bin 392 turist geldiğini, mevcut pazarlarda tanıtım faaliyetlerini sürdürmenin yanı sıra yeni pazarlara da yöneldiklerini açıkladı.

T.C. Toronto Başkonsolosluğu Kültür ve Tanıtma Ataşeliği tarafından 23 – 26 Şubat 2016 tarihleri arasında Kanada’da yerleşik tur operatörleri ve seyahat acentelerine yönelik roadshow, Toronto’da gerçekleştirildi. Toronto Kültür ve Tanıtma Ataşeliğinin ev sahipliğinde yapılan organizasyona Bodrum Tanıtma Vakfı Üyesi Avantgarde Collection Hotel, Türk Hava Yolları ve Türkiye’den gelen seyahat acenteleri katılım sağladı. Road Show kapsamında Bodrum’un dünya turizm pazarındaki konumu ve Kanada’da Bodrum’un pazar payının artırılmasına yönelik tanıtım faaliyetleri gerçekleştirildi.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, bundan sonra yapacakları tanıtıcı yayınlarda Milas ve Yatağan’da bulunan tarihi, kültürel ve doğal değerlere yer verileceğini, 09-13 Mart 2016 tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek ITB Berlin Turizm Borsası fuarında Bodrum, Fethiye ve Marmaris Belediyelerinin Kültür ve Turizm Bakanlığından bağımsız ortak bir alanda tanıtım çalışmalarını yapacaklarını belirtti. Ayrıca 2016 yılından itibaren Türk Hava Yollarının bazı Avrupa ülkelerinden direk Bodrum-Milas Havalimanına seferler düzenleyebilmesi için görüşmeler yapıldığını da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.