Bodrum Tırına Anadolu’da büyük ilgi

Balıkesir’in ardından Eskişehir’de vatandaşların ziyaretine açılan TIR’a, Eskişehirliler yoğun ilgi gösterdi.20 Mart'ta Bodrum'dan yola çıkan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı sırasıyla Aydın, İzmir ve Balıkesir’de misafirlerini...

Bodrum Tırına Anadolu’da büyük ilgi

Balıkesir’in ardından Eskişehir’de vatandaşların ziyaretine açılan TIR’a, Eskişehirliler yoğun ilgi gösterdi.

20 Mart'ta Bodrum'dan yola çıkan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı sırasıyla Aydın, İzmir ve Balıkesir’de misafirlerini ağırladı. Aydın’da Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde 2 gün boyunca yüzlerce Aydınlıyla bir araya gelen Bodrum Tanıtım TIR’ı ekibi, Aydınlılara Bodrum hakkında detaylı bilgiler verdi.

Aydın’ın ardından İzmir'e geçen Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı İzmir Gündoğdu Meydanında çalışmalarını sürdürdü. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da İzmir'e gelerek İzmirlilerle bir araya geldi. İki gün İzmir Gündoğdu Meydanında kalan Tanıtım TIR’ı İzmir’de son gününü Uluslararası Mermer Fuarı’nın bulunduğu fuar alanında tamamladı. TIR, 30 ülkeden katılımcı, 68 ülkeden profesyonel alıcının geldiği, dünyanın en büyük 3. Mermer Fuarı olan İzmir MARBLE’da, yabancı misafirlerini de ağırladı. Fuara katılan yerli ve yabancı binlerce kişi ile iletişim kurma imkânı bulan ekip, yaz aylarında Bodrum’da gerçekleşecek çalışmalar ve etkinlikler hakkında misafirlerine bilgiler verdi.

İzmir'den sonra hafta sonunu Balıkesir’de geçiren Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı burada da yoğun ilgi ile karşılandı. Balıkesir’de Balıkesir Toplu Taşıma Merkezinde misafirlerini ağırlayan TIR, daha sonra Eskişehir'e geçti. Eskişehir'de Vilayet Meydanında konuşlanan Bodrum Tanıtım TIR’ını çok sayıda Eskişehirli ziyaret etti.

Bodrum Tanıtım TIR’ı Koordinatörü Fikret Hıdır gezdikleri illerde karşılaştıkları ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Dört şehirde binlerce kişiyle bire bir temas kurduk. On binlerce insanın da Bodrum’u görme şansı oldu. İnsanların yoğun ilgisiyle karşılaşmak bizleri çok mutlu etti.” dedi.

Çalışmaları yakından takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Anadolu halkından alınan tepkilerin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “Anadolu’nun dört bir yanına Tanıtım TIR’ımızı gönderiyoruz. Anadolu halkından aldığımız tepkiler, bizlere gurur veriyor. Çünkü herkes, böyle bir projeyi uyguladığımız için bizi takdir ediyor. Bizler de Egenin yıldızı olan Bodrum’a bir yıldız daha takmaktan mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

TIR; Bursa, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, İzmit, Zonguldak, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya ve Denizli’yi de ziyaret ederek Eşsiz Bodrum’u anlatmaya devam edecek.

Bodrum Tanıtma Vakfı’nın organizasyonluğunda ve Bodrum Belediyesi’nin öncülüğünde “Bodrum Sizi Çağırıyor” sloganıyla başlatılan proje içindeki Bodrum Tanıtım TIR’ı ile ilgili ayrıntılı bilgiye “@EşsizBodrum” facebook ve instagram sayfalarından ulaşabiliniyor.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.