Bodrum Protokolü halkın arasına girdi

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaş töreni, Bodrum Belediyesi Mahfel Cafe’de yapıldı. Törene Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Belediye...

Bodrum Protokolü halkın arasına girdi

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaş töreni, Bodrum Belediyesi Mahfel Cafe’de yapıldı. Törene Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte Bodrum Garnizon Komutanı Albay Göksel Oral, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanı Melih Geçgil, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri, Milli Emlak Müdürü Oğuz Kaan Bardakçı, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ile Bodrum’daki siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından ise Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanı Melih Geçgil, meclis üyeleri ve Milli Emlak Müdürü Oğuz Kağan Bardakçı ’dan oluşan heyet, Bodrum Çarşısı’nda esnaf ile bayramlaşıp sırasıyla; Bodrum Muharip Gaziler Derneği, Jandarma Komutanlığı, İtfaiye Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek bayramlaşmalarını sürdürdü. Protokol ayrıca 1993 yılında Şırnak-Cizre'de şehit olan Selim Pahna'nın ailesini de evlerinde ziyaret etti.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.