Bodrum, Ortadoğu’da filmlerle tanıtılacak

2015 yılı Mart ayında Bodrum'da çekilecek Ürdünlü Mohammed Fevzi'nin yapımcılığını üstlendiği Son's of Mansur Altuhami adlı filmin ekibi, oyuncuları ve Ürdün Kralı Abdullah'ın danışmanı Daad Sharab, Muğla’nın Bodrum...

Bodrum, Ortadoğu’da filmlerle tanıtılacak

2015 yılı Mart ayında Bodrum'da çekilecek Ürdünlü Mohammed Fevzi'nin yapımcılığını üstlendiği Son's of Mansur Altuhami adlı filmin ekibi, oyuncuları ve Ürdün Kralı Abdullah'ın danışmanı Daad Sharab, Muğla’nın Bodrum İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Koyları ve doğal güzellikleriyle ünlü, dünyada turizmin gözde merkezlerinden biri olan Bodrum, önümüzdeki aylarda çekilmesi planlanan; başrol ile rollerini ünlü oyuncuların paylaştığı Son's of Mansur Altuhami (Mansur Altuhami'nin oğlu) adlı film ile Ortadoğu'da geniş bir izleyici kitlesine ulaşacak. Filmin çekimlerini Bodrum'da gerçekleştirmeye karar veren Ürdünlü film ekibi, Bodrum'a gelerek, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u da makamında ziyaret etti. Ziyarete Ürdün Kralı Abdullah Bin El-Hüseyin'in danışmanı Daad Sharab da katıldı. Film ekibi, çekimlerin bütün Bodrum genelinde yapılacağını belirtti. Başkan Kocadon'u ziyarete Sharab'ın yanı sıra filmin yapımcısı Mohammed Fevzi, senaristi Mustafa Muharrem, yönetmeni Semih Annaash, oyuncuları Wafee Amir, Kamil Aslan ve başrol oyuncusu Ortadoğu'nun en çok tanınan oyuncusu Nour Sherif de katıldı.

Ürdün Kralı Abdullah Bin El-Hüseyin'in danışmanı Daad Sharab; "Başkanımız Mehmet Kocadon'a daha önce yaptığım ziyarette Bodrum'un tanıtımını en iyi şekilde yapacağımı söylemiştim. Bu sözümü bu film ile birlikte tutmuş oluyorum. Filmin başrolünü de Ortadoğu'nun en ünlü aktörlerinden Nour Sherif canlandıracak. Çekilen film, bütün Ortadoğu ülkelerinde vizyona girecek" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise hem Bodrum'un, hem ülkemizin dünyaya tanıtılmasında önemli bir rol üstelenecek film projesi için kendisini ziyaret eden filmin yapımcı, yönetmen, senarist ve oyuncularına ayrıca Ürdün Kralı'nın danışmanı Sharab'a da Bodrum'un tanıtımı için verdiği emek nedeniyle teşekkür etti. Kocadon, "Bodrum'un dünya markası bir turizm, sanat ve kültür kenti olarak anılmasını önemsiyoruz. Bu ve benzeri kaliteli yapımlar, Bodrum'un değerine değer katacaktır. Bu tür çalışmalara elimizden geldiği ölçüde destek vereceğiz. Bodrum'un doğal güzelliklerinin tüm dünyaya sunulacağı bu sinema filmi ile umuyorum ki Bodrum, çok daha fazla insan tarafından bilinecek ve cazibesi daha da artacaktır" dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.