Bodrum Onur Meclisi iftarda buluştu

Bodrum’a hizmet vermiş yöneticilerin oluşturduğu Bodrum Onur Meclisi, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.Tango Argentina’da gerçekleşen geleneksel iftar yemeğine...

Bodrum Onur Meclisi iftarda buluştu

Bodrum’a hizmet vermiş yöneticilerin oluşturduğu Bodrum Onur Meclisi, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tango Argentina’da gerçekleşen geleneksel iftar yemeğine Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum’un eski Belediye Başkanlarından Mazlum Ağan ve Cevat Bilkiç, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve siyasi partilerin Bodrum temsilcileri katıldı.

Tüm konukları kapıda karşılayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon iftar yemeği ile ilgili olarak şunları söyledi; “Bu gelenek benden önce de vardı, biz onu devam ettiriyoruz. Sayın Kaymakamımızın ve Sayın Müftümüzün katılması ile daha da güzelleşiyor. Amaç, özellikle bu Ramazan ayında kardeşliği, birlik ve beraberliği, dostluğu bir arada tutmak. Şöyle bir baktığınızda seçilmişleri, kazananlarla kaybedenleri aynı masada sohbet ederken görüyorsunuz. Bu güzel görüntünün tüm Türkiye’ye örnek olmasını, her yerde böyle güzel iftar sofralarının kurulmasını diliyorum”

“Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan da iftarda yaptığı konuşmada “Demokrasinin güzelliği bu. Siyasi parti gözetmeksizin bütün insanların bir araya geldiği bir ortamda bu iftar yemeği gerçekleşiyor. Çok takdire şayan bir olay. Ben başta Belediye Başkanımız olmak üzere bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bodrum’da gerçekten müthiş bir birlik, beraberlik, dayanışma, siyaset üstü bir ortam var. Seçimlerde herkes kendi kulvarında yarışır ama seçim bittikten sonra hizmet yarışı başlar. Bodrum’da da böyle. Zaten Bodrum’un menfaati için de böyle olması gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.