Bodrum-Milas yolunda ölümlü kaza

Bodrum’dan Milas yönüne giden bir ticari araç, önünde bulunan iki araca çarptı ve şarampole uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.Kaza, 10 Ağustos Pazartesi Günü, gece yarısı 23.55 civarında,...

Bodrum-Milas yolunda ölümlü kaza

Bodrum’dan Milas yönüne giden bir ticari araç, önünde bulunan iki araca çarptı ve şarampole uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, 10 Ağustos Pazartesi Günü, gece yarısı 23.55 civarında, Milas - Bodrum Karayolu üzerinde meydana geldi.

Aydın'ın Karpuzlu ilçesinden ticari aracı ile Bodrum pazarına gelen ve geri dönen Ersan Çam’ın kullandığı 09 VG 510 plakalı minibüs, aynı yönde gitmekte olan 47 T 9721 ve 34 ZG 2381 plakalı otomobillere çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı.

Kazadan sonra olay yerine gelen 112 acil servisi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, kazaya müdahale etti ancak minibüs sürücüsü Ersan Çam, hayatını kaybetti. Şarampole uçan minibüste bulunan diğer kişi, Durdu Çimen ise ağır yaralı olarak Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaşamını yitiren ticari araç sürücüsü Ersan Çam’ın cesedi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi ve kaza ile ilgili olarak polis soruşturması başlatıldı.

Kazada ölen sürücü Ersan Çam'ın otopsi yapıldıktan sonra Aydın İli, Karpuzlu ilçesine bağlı Yağışlar Mahallesi'nde, toprağa verileceği öğrenildi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.