Bodrum, Milas Ve Köyceğiz’e Müjde

Muğla’nın merakla beklediği Bodrum ve Milas devlet hastaneleriyle ilgili AK Parti Muğla heyetinden açıklamalar peş peşe geldi. Muğla’nın Bodrum ve Milas ilçelerindeki yeni hastaneler, hasta kabulü için gün saymaya başladı....

Bodrum, Milas Ve Köyceğiz’e Müjde

Muğla’nın merakla beklediği Bodrum ve Milas devlet hastaneleriyle ilgili AK Parti Muğla heyetinden açıklamalar peş peşe geldi. Muğla’nın Bodrum ve Milas ilçelerindeki yeni hastaneler, hasta kabulü için gün saymaya başladı. Yeni Milas Devlet Hastanesi yaklaşık 1 ay içinde kapılarını hastalara açacak. Bodrum Devlet Hastanesi’nin de yarım kalan inşaatı için ihale tarihi belirlendi. Köyceğiz’de de digital röntgen cihazı hastaların kullanımına sunulacak.

AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir,  Yelda Erol Gökcan ve İl Başkanı Kadem Mete’den Muğla’nın sağlık yatırımlarına ilişkin müjdeler artarda geldi.

Özellikle Bodrum ilçesinde, yapımına 2017 yılında başlanan, yüklenici firmadan kaynaklı sorunlar nedeniyle bir süredir yarım kalan 150 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatı, 20 Mayıs’ta gerçekleştirilecek ihale sonrası yeniden başlayacak.

Milas ilçesindeki 183 servis yatağı, 31 yataklı yoğun bakım ünitesine sahip yeni devlet hastanesinin geçici kabulü yapıldı. Yeni hastanenin yaklaşık 1 ay içinde faaliyete alınması planlanıyor.

Köyceğiz Devlet Hastanesinin de bir süredir ihtiyacı olan dijital röntgen cihazı da temin edilerek kullanıma sunuldu.

AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan ve İl Başkanı Kadem Mete, Muğla’nın sağlık yatırımlarında önemli girişimlerin gerçekleştirildiğini söyledi. AK Parti Muğla kurmayları, “Özellikle Bodrum ilçemizdeki hastanemiz bir süredir yüklenici firma kaynaklı sorunlar nedeniyle ilerleyemiyordu. Sağlık Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler sonucu ihale 20 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. Bunun ardından çok kısa süre içinde yeni hastanemizi Bodrum’un hizmetine sunacağız. Milas Devlet Hastanesi için de son işlemler gerçekleştiriliyor. Kısa bir zaman diliminde kurulum işlemleri gerçekleştirilecek faaliyetlere başlanacak. Hemşehrilerimize, Muğlamıza ve ilçelerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Demir ve Gökcan, TBMM’de sağlık çalışanlarına şiddet olaylarındaki ceza artışlarını sağlayan düzenlemenin de hayırlı olması dileklerini iletti. Covid-19’la mücadelede sağlık çalışanlarının öneminin bir kez daha anlaşıldığına dikkati çeken milletvekilleri, “Bizler de sağlık çalışanlarımızın fiziki çalışma ortamlarının iyileştirilmesi, özlük hakları gibi konularda gece gündüz emek vermeyi sürdüreceğiz. Sizlere minnettarız.” ifadelerini kullandı.

Demir, Gökcan ve Mete, yatırımların kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak olmak üzere, emeği geçenlere şükranlarını sundu.

 

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.