Bodrum MHP Büyükşehir Tasarısına karşı

Haber MerkeziMilliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı, Muğla’nın büyükşehir olması ile ilgili yaşanılabilecek sorunlar hakkında belde teşkilatlarını bilgilendirdi.Düzenlenen toplantıya MHP Bodrum İlçe Başkanı...

Bodrum MHP Büyükşehir Tasarısına karşı

Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı, Muğla’nın büyükşehir olması ile ilgili yaşanılabilecek sorunlar hakkında belde teşkilatlarını bilgilendirdi.

Düzenlenen toplantıya MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, MHP Muğla İl Genel Meclis Üyesi Kazım Öztin, İlçe Teşkilatı Yönetim Üyeleri, Belde Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olması çerçevesinde Yarımada belde belediyelerinin de kapanması konusu ile ilgili görüşlerini bildiren MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran şunları söyledi “Türkiye’nin gündemine oturan yeni Büyükşehir Belediye Kanunu ile ilgili istişare toplantısı yapmak üzere bir araya geldik. Toplantıda çıkan kararları da sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bir kere daha altı çizilerek ifade etmek istiyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi olarak yeni Büyükşehir Kanununa karşıyız. Yerel seçimlerin erkene alınması ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi’nin Parlamento’da “Evet” oyu kullanmasının gerekçesi; Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Doğu’da ki ve Güneydoğu’daki iklim şartları sonucunda vatandaşların sandıklara ulaşmasının ve kesintiye uğramasının önüne geçmek üzere iklim şartlarının müsait olduğu 27 Ekim tarihinde alınmasına bu sebeple destek vermiştir”dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.