Bodrum Mavisi görücüye çıktı

Sanatçı Mine Burak’ın Bodrum evlerinin mimari özelliklerini yansıttığı "Love in Blue Bodrum" isimli sergisi Bodrum’da beğeniye sunuldu.Konacık'ta gerçekleşen "Love in Blue Bodrum" adı verilen serginin açılışına çok sayıda...

Bodrum Mavisi görücüye çıktı

Sanatçı Mine Burak’ın Bodrum evlerinin mimari özelliklerini yansıttığı "Love in Blue Bodrum" isimli sergisi Bodrum’da beğeniye sunuldu.

Konacık'ta gerçekleşen "Love in Blue Bodrum" adı verilen serginin açılışına çok sayıda sanatsever katıldı.

Bodrum'un masal hikayesi olduğunu ve bütün Türkiye'nin bu masal içinde yer almak istediğini belirten Mine Burak, "Bodrum'u anlatan farklı konseptlerde bir sergi düzenledim. Bizler Bodrum deyince tabiki aklımıza beyaz evlerimiz geliyor. Bu evlerin korunmasına kültürel katkıda bulunuyorum. Bu katkıyı, her gelen ziyaretçimize tek tek Bodrum'un özelliklerini anlatarak hizmet etmek istiyorum. Bodrum balıklarım var, Bodrum yaşantısı ve buradaki mutluluğu anlatan çizgi karakterlerimi sergiliyorum. 9 farklı konsepte 63 eser bulunuyor. Bunlardan bazıları, bir masaldır Bodrum. Diğeri dışarıdan gelenlerin yerleştiği bir Bodrum var. Gece görünen Bodrum var. Ayrıca kültürel dönüşümün fiziksel kurgusu olarak adlandırdığım değişen Bodrum'u yaşıyoruz sergide. Biraz geniş kapsamlı bir sergi oldu. Herkesi sergiye bekliyoruz" dedi.

Değişik eserlerle Bodrum'un anlatıldığı ve içinde üç boyutlu yapıtlarında bulunduğu sergi 22 Şubat tarihine kadar açık olacak.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.