Bodrum Lodos ile boğuşuyor

Bodrum ilçesinde etkisini gösteren şiddetli lodos yaşamı olumsuz yönde etkilemeye başladı. Türkiye’nin birçok şehrinde görülen kara kış Bodrum’da da etkisini gösteriyor. Turizm kenti Bodrum’da gece başlayan şiddetli...

Bodrum Lodos ile boğuşuyor
Bodrum ilçesinde etkisini gösteren şiddetli lodos yaşamı olumsuz yönde etkilemeye başladı. Türkiye’nin birçok şehrinde görülen kara kış Bodrum’da da etkisini gösteriyor. Turizm kenti Bodrum’da gece başlayan şiddetli lodos  dün gün boy devam etti. Saatte 70 km hıza ulaşan şiddetli lodos gece saatlerinde 90 kilometre hızı bulacağı öğrenildi. Hayatı olumsuz yönde etkileyen Lodos Keşişleme yönünden Güney Doğudan gelmesi nedeni ile Bodrum Kumbahçe sahili, Paşatarlası, Gümbet ve Bodrum Kalesi civarında ki plaj ve iş yerlerini vurdu. Sahilde işletmesi bulunan esnaflar ise dükkanlarına yığdıkları kum torbaları ile deniz suyunun içeri girmesini engellemeye çalıştı. 
Küçük balıkçı kayıkları ise deniz dalgalarından kurtulamayarak battı. Bölgeden gecen birçok kuru yük gemisi ise Fırtına nedeni ile Bodrum’a demir atarak fırtınanın geçmesini bekliyor. Bodrum - İstanköy (Kos) adası feribot seferleri ise iptal edildi. Lodos nedeni ile Bodrum’da hayat durma noktasına geldi.

Bu haber toplam 166 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.