Bodrum Kent Konseyi toplandı

Bodrum Kent Konseyi Genel Kurul toplantısı Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde yapıldı.Genel Kurul’a Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu, Bodrum Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının...

Bodrum Kent Konseyi toplandı

Bodrum Kent Konseyi Genel Kurul toplantısı Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Genel Kurul’a Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu, Bodrum Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşması yapan Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu, Bodrum Kent Konseyi’nin görevleri ve bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra Bodrum Kent Konseyi’nin Kadın, Gençlik, Çocuk ve Engelli Meclislerinin yönergeleri, salonda bulunan sivil toplum kuruluş temsilcilerinin oy birliği ile kabul edildi.

Bodrum kent Konseyi Genel Kurul gündeminde yer alan dilek ve temenniler bölümünde söz alan TEMA Bodrum gönüllüsü Haluk Ortaç, 1/100 binlik planların çevreyi ve doğayı korumaktan uzak olduğunu söyledi ve bu konuda yaptıkları hukuki itirazlarla ilgili konusunda bilgilendirme yaptı.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.