Bodrum, Hollanda’da tanıtıldı

Hollandalı yapım şirketi Lukassen Produkties’in yöneticisi Leo Lukassen ve yapımcı Silva Kropman geçen yıl mayıs ayında Bodrum Belediyesi ve Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret...

Bodrum, Hollanda’da tanıtıldı

Hollandalı yapım şirketi Lukassen Produkties’in yöneticisi Leo Lukassen ve yapımcı Silva Kropman geçen yıl mayıs ayında Bodrum Belediyesi ve Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek Bodrum’u kışın da hareketlendirmek için bir dizi proje hazırladıklarını söylemişti.

O projelerden ilki gerçekleşti. BOYTAV, Bodrum Belediyesi, Gümüşlük Belediyesi ve Aegean Dream Otel ANB Travel işbirliğinde organize edilen program için Jan Keizer-Any Schilder, Koos Alberts, Willem Barth, Rene Karst, Vinzzent, Django Wagner, Peter Beense, Marianne Weber, De Piratentoppers gibi Hollanda’nın popüler sanatçıları Bodrum’a geldi. 14-21Nisan 2012 tarihleri arasında Bodrum Yarımadası’nın tarihi ve turistik yerlerinde yapılan çekimlere ünlü sanatçılarla birlikte Bodrum’a gelen 600 Hollandalı da katıldı.

Sanatçıların Bodrum’da çekilen klipleri yaz boyunca Hollanda’daki çeşitli TV kanallarında yayınlandı. Kliplerden oluşan “Sterren in Turkije” isimli 45 dakikalık program ise 21 Eylül 2012 Cuma günü Hollanda Max TV’de ekrana geldi. Programı yaklaşık 2 milyon 500 bin kişi izledi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.