Bodrum Fen İşleri durmuyor

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Bodrum merkez ile çevre belde ve köylerdeki çalışmaları durmaksızın gece-gündüz devam ediyor.Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında...

Bodrum Fen İşleri durmuyor

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Bodrum merkez ile çevre belde ve köylerdeki çalışmaları durmaksızın gece-gündüz devam ediyor.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Umurca Mahallesi Kerevit Sokak’ta herhangi bir toprak kaymasına karşı önlem almak amacıyla perde duvar yapım çalışması başlatıldı. Cumhuriyet Mahallesi Severcan Caddesi’nde yağmur suyu hattı yapılan bölgeye suyun drenajı için mazgal montajı yapıldı. Eskiçeşme Mahallesi Osman Nuri Bilgin Caddesi’nde BOSKİ’nin temiz su hattı yenileme çalışması yaptığı bölgeye 300 ton asfalt dökülerek, cadde kullanımına açıldı. Kumbahçe Mahallesi Kaptanlar Sokak’ta yağmur sonrası toprak kayması nedeniyle oluşan tehlike taş duvar yapımı ile giderildi. Türkkuyusu Mahallesi Mars Mabedi Caddesi Davut Sokak boyunca yapılan yağmur suyu hattı boru döşeme çalışmaları ve mazgalların montajı tamamlandıktan sonra toplam 325 ton asfalt döküldü. Turgutreis Caddesi’nde BOSKİ’nin içme suyu borularını yenileme çalışmaları devam ederken bu çalışmalara bağlı olarak cadde boyunca yağmur suyu hattı mazgal yenileme ve rögar yapım çalışmaları biten yerlerde asfalt çalışmaları yapımı gece-gündüz devam ediyor” dedi.

Elmadağ 2 Sokak’ta 35metre küp saha betonu dökümü yapıldığını da vurgulayan Başkan Kocadon, “Yokuşbaşı Mahallesi Sulu Hasan Caddesi’nde gerekli önlemler alınarak 60 ton sıcak asfalt dökümü yapıldı. Mumcular Çömlekçi Köyü içindeki yollarda bozulmalardan ötürü asfalt yapılacak alan belirlendi. Gerekli önlemler alındıktan sonra 250 ton asfalt dökümü yapıldı. Imsık Kara Havacılık Komutanlığı girişindeki asfaltın bozulması ve yıpranması nedeniyle kötü durumdaki yol temizlenerek düzeltildi, toplamda 37 ton asfalt dökümü yapıldı. Ayrıca Gümbet, Kumbahçe, Yokuşbaşı ve Eskiçeşme Mahallelerinin muhtelif yerlerde çukurların sıcak yama asfalt veya torba asfaltla kaplama, biraz daha büyük olan yerlerde ise serme asfaltla kaplama çalışmaları yapıldı” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.