BODRUM DUBAI EXPO’DA DUYURULACAK

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ağan’ın ev sahipliğinde IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Top, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz ve Bodrum Belediyesi Dış İlişkiler Sorumlusu Damla...

BODRUM DUBAI EXPO’DA DUYURULACAK

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ağan’ın ev sahipliğinde IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Top, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz ve Bodrum Belediyesi Dış İlişkiler Sorumlusu Damla Bildi'nin katılımı ile bir toplantı düzenledi. Toplantıda, 1 Ekim 2021 – 31 Mart 2022 tarihleri arasında açık olan Dubai Expo'da, Bodrum’un Akdeniz Turizm Vakfı’na girişinin duyurulması gündeme alınırken, Bodrum’da düzenlenecek Akdeniz Turizm Forumu hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Erdem Ağan, Dubai Expo’da, Bodrum’un Akdeniz Turizm Vakfı’na girişinin anonsunun yapılması için girişimde bulunduklarını açıklayarak bunun Bodrum’un tanıtımı için çok önemli olacağına dikkat çekti. “Bodrum’un Akdeniz Turizm Vakfı’na girişi uluslararası arenada ismimizi duyurmak için çok önemli, bunu Dubai’de duyurmak büyük bir başarı olacak. Ayrıca 2022 yılında Bodrum’da yapılacak Uluslararası Akdeniz Turizm Forumu için de BODTO olarak paydaşlarımızla görüşerek planlama yapıyoruz.” diyen Ağan katılımlarından ötürü Bodrum Belediyesi, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve BODER’e teşekkürlerini sundu.

Dubai Expo dünyanın en büyük kültürel buluşmalarından biri olarak 200'den fazla katılımcı ve milyonlarca ziyaretçinin yer aldığı şimdiye kadarki en büyük ve en çeşitli Dünya Fuarı olarak gösteriliyor. 6 ay boyunca açık olan fuar mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir destinasyon olarak ön plana çıkıyor.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.