Bodrum Dağcıları Himalaya’ya çıkıyor

Bodrum Doğa Sporları Kulübü (BODOSK) üyeleri, Himalaya Dağları yolculuğu için hazırlıklara başladı.Kulüp üyeleri yapacakları gezi öncesinde Türkiye’de bulunan zirvelerde kamp yapacak. Yaptıkları kapların ardından 'Himalayalar'ın...

Bodrum Dağcıları Himalaya’ya çıkıyor

Bodrum Doğa Sporları Kulübü (BODOSK) üyeleri, Himalaya Dağları yolculuğu için hazırlıklara başladı.

Kulüp üyeleri yapacakları gezi öncesinde Türkiye’de bulunan zirvelerde kamp yapacak. Yaptıkları kapların ardından 'Himalayalar'ın Kalbine Yolculuk' sloganı ile yola çıkacak (BODOSK) üyelerine 28 Şubat Perşembe günü Bodrum Belediyesi Meclis salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacak. Türkiye’de bulunan birçok zirveye yürüyüş yapıp, kamp kuracak olan kulüp üyelerine deneyimli dağcı, Ercan Selim Kolbakır seminer verecek.

Himalaya’ların Kalbine giden dünyanın en önemli trek rotalarından ve dünyanın çatısı olarak bilinen Himalayalar’ın büyük bir bölümünün olduğu Nepal topraklarında gerçekleşecek bu yürüyüşte, Nepal’in başkenti Katmandu’nun insanları ile tanıştıracak. Dağ köylerinden geçerek, dünya dağcılığının ana sahnesini oluşturan devasal dağları görme şansına ulaştıracak Bodrum Doğa spor kulübü Kasım ayında yapılacak seyahatte şimdiden hazırlık yapmaya başladı.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.