Bodrum çöplüğünde yangın

Bodrum ilçesindeki çöplük alanında yangın çıktı. İşçilerin kaldığı evden başlayan yangın 8 baraka evi kül etti. 5 dönümlük orman ise alevlere yenik düştü.Yokuşbaşı mahallesinde bulunan vahşi çöp depolama tesisinde...

Bodrum çöplüğünde yangın

Bodrum ilçesindeki çöplük alanında yangın çıktı. İşçilerin kaldığı evden başlayan yangın 8 baraka evi kül etti. 5 dönümlük orman ise alevlere yenik düştü.

Yokuşbaşı mahallesinde bulunan vahşi çöp depolama tesisinde çıkan yangın sonucunda 8 baraka kül oldu. Çöplükte çalışan işçilerin baraka evde başlayan yangın bir anda büyüdü. Tahtadan yapılan evlerde kalan aileler neye uğradığını şaşırdı. Rüzgarın etkisi ile çevrede bulunan diğer barakalarda yanmaya başladı. Bir anda ormana da sıçrayan alevler 5 dönümlük orman arazisi de alevlere yenik düştü. Barakaları yanan işçiler evlerinin yanmasın çaresizlik içerisinde izledi. Yataklarını kıyafetlerini zor kurtaran işçi aileler göz yaşlarını tutamadı. Yangında can kaybı olmazken 8 ev ve 5 dönümlük orman kül oldu. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi katılırken havadan ise 2 helikopter 3 uçak müdahale etti. Çöplükte çalışan işçiler de yangının sönmesi için itfaiye ekiplerine yardım etti. İşçiler yangının bir evden çıktığını ve çok sayıda evi kül ettiğini söyleyerek “ bir ana ne olduğunu anlayamadım alevler yükseldi. Tüm evleri yaktı. Sadece 2 ev kurtuldu. Geri kalan evler kül oldu” ifadelerini kullandılar.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.