Bodrum-Bursa Deniz Taksi seferi başladı

Bursa Bodrum arasını, deniz uçağı seferleri ile 1 saat 45 dakikaya indiren Burulaş, Bodrum ilçesine ilk seferini yaptı.İstanbul'dan karayoluyla 11 saat süren Bodrum yolculuğu, AirSea ile 1 saat 45 dakikaya, 6 saat süren Bandırma...

Bodrum-Bursa Deniz Taksi seferi başladı

Bursa Bodrum arasını, deniz uçağı seferleri ile 1 saat 45 dakikaya indiren Burulaş, Bodrum ilçesine ilk seferini yaptı.

İstanbul'dan karayoluyla 11 saat süren Bodrum yolculuğu, AirSea ile 1 saat 45 dakikaya, 6 saat süren Bandırma yolculuğu 35 dakikaya düştü.

Burulaş Ticari İşletmeler Müdürü Nihat Cenkçi, yeni rotalara uçuşlarını tamamladıklarını belirterek, Bodrum ve Çeşme'ye haftanın 4 günü, Bandırma'ya her gün uçuş yapılacağını kaydetti. Firmadan kaynaklanan sorunlar nedeniyle, Seabird Hava Yolları ile yollarını ayırdıktan sonra deniz taşımacılığında olduğu gibi hava taşımacılığında da kendi filosunu kuran Burulaş, 8'er kişilik 3 Cessna 208 Caravan tipi uçakla ulaşım ağına yeni rotalar eklemeye devam ediyor. Her türlü konfora sahip VİP uçaklarla yapılan seferlerin uçuş operasyonlarını, Türkiye'nin ilk deniz uçağı pilotu Ateş Hanibu'nun sahibi olduğu Bon Air yaparken, AirSea markasıyla yoluna devam eden Burulaş, ulaşım ağına Bodrum, Çeşme ve Bandırma bölgelerini de ekleyerek, ilk Bodrum seferini yaptı. Bodrum Yalıkavak koyuna iniş yapan uçak, sorunsuz bir şekilde uçuşunu tamamlamış bulundu.

Bandırma'ya haftanın her günü günde üç uçuş şeklinde yapılacak seferlerin fiyatı da 150 TL olarak belirlendi. Deniz yoluyla 2,5 saat, karayoluyla 6 saat süren İstanbul- Bandırma arası, AirSea ile sadece 35 dakikaya iniyor. İstanbul-Bodrum rotasında ilk uçak Haliç'ten, Bursa-Bodrum seferini yaparak Yalıkavak Marina’ya iniş yaptı.

Bu haber toplam 595 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.