Bodrum Belediyesi’nin iftarları sürüyor

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi tarafından Karaova olarak da bilinen Mumcular Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.İftarda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a; Bodrum...

Bodrum Belediyesi’nin iftarları sürüyor

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi tarafından Karaova olarak da bilinen Mumcular Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İftarda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a; Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu ve mahalle muhtarları eşlik etti. İftara Mumcular Mahallesi’nden ve mahalle çevresinden çok sayıda vatandaş katıldı.

Bodrum Belediyesince 10 farklı noktada verilecek olan iftar yemeklerinin ilki, Mumcular Mahallesi'nde bulunan Karaova Kapalı Pazar Yeri'nde düzenlendi. Yaklaşık 450 kişinin katıldığı iftar öncesinde dualar okundu. Mumcular sakinleri, kendileriyle birlikte yemek sırasına giren ve masalarında beraberce yemek yiyen Bodrum Belediye Mehmet Kocadon'a, mübarek Ramazan ayı nedeniyle düzenlemiş olduğu iftar yemeği için teşekkür etti.

İftar yemeklerinin her gün farklı mahallede yapılacağını belirten Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay, iftarın yanı sıra Ramazan öncesinde Bodrum Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine gıda paketlerinin dağıtıldığını söyledi. Akbay, yardımların sadece Ramazan ayında değil, tüm yıl devam ettiği de ifade ederek, "Muhtarlarımız tarafından bildirilen vatandaşlarımıza komisyonumuz tarafından yapılan araştırmanın ardından yardımlarımızı yapıyoruz. Yardımlarımız, tüm yıl boyunca yarımada genelinde devam ediyor.” dedi.

Bu haber toplam 166 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.