Bodrum Belediyesi’nin iftarları sürüyor

Ramazan ayının son haftasına girilirken, Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelinde düzenlenen iftar programları da devam ediyor.Programın dördüncü gününde Gündoğan Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katılan Bodrum...

Bodrum Belediyesi’nin iftarları sürüyor

Ramazan ayının son haftasına girilirken, Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelinde düzenlenen iftar programları da devam ediyor.

Programın dördüncü gününde Gündoğan Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a meclis üyeleri ve Gündoğan Mahallesi Muhtarı Ali İneci de eşlik etti. İftar vaktinden önce mahalleye gelen Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Gündoğan Ek Hizmet Binası’nda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında binada görevli zabıta personelinden bilgiler aldı.

Vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirilen iftar yemeği, Ek Hizmet Binası'nın yanındaki meydanda verildi. Bodrum Cenaze Hizmetleri Birimi görevlilerinin dualar okuduğu iftar öncesinde, Gündoğanlı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mehmet Kocadon, daha sonra beraberindekilerle birlikte yemeğini aldı. İftar sonrasında ise Gündoğan Mahallesi'nde Bodrum Belediyesinin desteğiyle kurulan Emek Çarşısı'na ziyarette bulunan Başkan Mehmet Kocadon, emekçi kadınlarla sohbet etti ve onların çalışmalarını inceledi.

Mumcular, Kızılağaç-Yalıçiftlik, Göltürkbükü ve Gündoğan mahallelerinde gerçekleştirilen iftar programları ilçe genelinde Ramazan sonuna kadar devam edecek.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.