Bodrum Belediyesi yaşlıların sorunlarını dinliyor

Bodrum’da ‘Şimdi Sıra Bizde’ sloganıyla ihtiyaç sahibi 75 yaş ve üzerindeki büyüklerin sorunları tek tek çözüme kavuşuyor.Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Belediyesi ekipleri “Şimdi Sıra Bizde’’ sloganıyla,...

Bodrum Belediyesi yaşlıların sorunlarını dinliyor

Bodrum’da ‘Şimdi Sıra Bizde’ sloganıyla ihtiyaç sahibi 75 yaş ve üzerindeki büyüklerin sorunları tek tek çözüme kavuşuyor.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Belediyesi ekipleri “Şimdi Sıra Bizde’’ sloganıyla, başta ihtiyaç sahipleri olmak üzere 75 yaş ve üzeri büyükleri ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor. Sağlık görevlilerinin de eşlik ettiği ziyaretler, Başkan Mehmet Kocadon’un kurduğu bir ekip tarafından yürütülüyor. Önceden alınan randevularla yürütülen ziyaretlere eli boş gidilmezken Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un imzasıyla bir de mektup götürülüyor.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, büyüklerin sorunlarının hızlılıkla kendisine ulaşmasını hedefleyerek başlattığı projeyle ilgili olarak şu sözleri aktardı; “‘Şimdi Sıra Bizde’ sloganını kullandık, çünkü büyüklerimizin kendilerini, sebep ne olursa olsun yalnız hissetmeleri bana acı verir. Ben hep buradayım, kapım onlara her zaman açık. Çok isterdim her gün ziyarete gideyim ama bu tempoda bu mümkün değil. Bu yüzden büyüklerime bir de mektup yazdım, gönderiyorum. Onlar için her zaman varım, her zaman yanlarındayım. Kapıları çalınan büyüklerimizin mutlulukları yüzlerine yansırken, Kasım 2013 tarihi itibarıyla başlayan projede bugüne kadar 9 köyde 310 hanede toplam 350 kişiye erişildi, önümüzdeki günlerde Bodrum içinde de büyüklerimize konuk olacağız. Proje şimdilik Bodrum Belediyesi’nin sorumluluk alanlarıyla sınırlı olmakla beraber, en kısa sürede olgunlaştırılıp tüm Yarımada’ya hizmet verecektir” dedi.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.