Bodrum Belediyesi yardımları devam ediyor

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Sosyal İşler Birimi ekipleri, ilçe genelinde yaşayan engelli vatandaşların, en iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için ihtiyaç duydukları yardımları...

Bodrum Belediyesi yardımları devam ediyor

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Sosyal İşler Birimi ekipleri, ilçe genelinde yaşayan engelli vatandaşların, en iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için ihtiyaç duydukları yardımları ulaştırmaya devam ediyor.

Bodrum yarımadası genelindeki ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek sorunlarının çözümü konusunda yardımcı olan belediye ekipleri, yapmış oldukları çalışmalar kapsamında en son bir engelli vatandaşın akülü tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılayarak sandalyeyi evinde kendisine teslim etti. Ayrıca kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra atma paylaş kampanyası kapsamında ev eşyası yardımında da bulundu. Engelli vatandaş, yardımlar için yetkililere teşekkür etti.

Ekipler ayrıca başka bir engelli vatandaşın da akülü engelli aracı ihtiyacını karşıladı. Aracını müdürlükte, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Koordinatörü Mükerrem Uyar ve belediye sosyal işler birimi ekiplerinden teslim alan vatandaş, ihtiyaç duyduğu aracı sayesinde artık, özellikle şehir içinde, dilediği birçok yere rahatlıkla tek başına gidip gelebilecek; hem gezip hem de işlerini kolaylıkla halledebilecek.

İlçe genelinde yaşayan engelli vatandaşların her zaman yanlarında olan Bodrum Belediyesi, 2016 yılı boyunca toplam 50 adet manuel tekerlekli sandalye, 20 adet akülü tekerlekli sandalye ve 1 adet de akülü engelli aracını vatandaşlara teslim etti.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.