Bodrum Belediyesi, Ramazan Paketi dağıtıyor

İlçe genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara, Bodrum Belediyesi tarafından hazırlanan, içinde temel gıda ürünlerinin bulunduğu Ramazan paketleri dağıtılıyor.Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü...

Bodrum Belediyesi, Ramazan Paketi dağıtıyor

İlçe genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara, Bodrum Belediyesi tarafından hazırlanan, içinde temel gıda ürünlerinin bulunduğu Ramazan paketleri dağıtılıyor.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarda belediye ekipleri, hazırlamış oldukları Ramazan paketlerini vatandaşların evlerine ulaştırıyor. İçinde bulgur, pirinç, makarna, yağ, şeker, tuz vb. gıdaların bulunduğu toplam 1.250 adet ramazan paketi, ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor. Ekipler çalışmalarını, Ramazan ayının ilk haftasına kadar sürdürecek.

Ramazan Ayının tüm Müslüman alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini dileyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın istek ve taleplerini Bodrum Belediyesi olarak en kısa sürede çözmek için çaba gösteriyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.