Bodrum Belediyesi Personeline İngilizce Eğitimi

Geçtiğimiz aylarda, ilişkileri geliştirmek, ortak projeler üreterek bölgeye ve ülkeye birçok farklı alanda katkı sunmak amacıyla Bodrum Belediyesi ile Milas Belediyesi arasında imzalanan kardeş şehir protokolü meyvelerini vermeye...

Bodrum Belediyesi Personeline İngilizce Eğitimi

Geçtiğimiz aylarda, ilişkileri geliştirmek, ortak projeler üreterek bölgeye ve ülkeye birçok farklı alanda katkı sunmak amacıyla Bodrum Belediyesi ile Milas Belediyesi arasında imzalanan kardeş şehir protokolü meyvelerini vermeye başladı. Milas Belediyesi Kültür ve Sanat Birimi’nde İngilizce ve Almanca öğretmeni olarak görev yapan Saim Bozkurt tarafından, Bodrum Belediyesi personeline İngilizce eğitim verilmeye başlandı.

Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Bodrum Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle, Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görevli personellere İngilizce kursu verilmeye başlandı.  Bodrum’da yaşayan yabancı vatandaşlar ve tatil amacıyla Bodrum’u tercih eden yabancı turistlerle sağlıklı iletişim kurabilmek amacıyla düzenlenen ve  3 ay boyunca devam edecek olan eğitimler Merkez Turgutreis Ortaokulu’nda gerçekleştiriliyor.  Toplam 120 saat olması planlanan eğitim sonunda katılımcılara Bodrum Halk Eğitim Merkezi tarafından A1 İngilizce sertifikası verilecek.

Bodrum Belediyesi personeline yönelik gerçekleştirilen bu çalışmada, kardeş şehir Milas olarak yer almaktan son derece mutlu olduklarını belirten İngilizce Öğretmeni Saim Bozkurt, “Kursumuz yeni başladı. Bu kısa sürede baya bir yol kat ettik. Kursumuz 3 grup halinde gerçekleştirilmekte. Bu çalışma, belediye personelimizin sadece günlük hayatta kullanacağı yabancı dil ihtiyacına yönelik değil, aynı zamanda onların kişisel ve kültürel gelişimleri açısından da gerekli olan donanımı verecek. Şu anda güzel bir katılım var. Bu eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen Bodrum Belediyesi ve Milas Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Çalışanların kişisel gelişimini desteklemek ve onların mesleki gelişimine katkıda bulunabilmek adına kurum için eğitimlerine devam eden Bodrum Belediyesi, vatandaşlara ve yabancı ziyaretçilere en iyi hizmet sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Eğitimler, pandemi koşulları göz önünde bulundurularak temizlik, maske ve mesafe kurallarına uygun bir şekilde gruplar halinde gerçekleştiriliyor.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.