Bodrum Belediyesi bu kez Sahur yemeği verdi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kadir Gecesi'nde, Bodrum Belediyesi tarafından Türkkuyusu Mahallesi'nde düzenlenen sahur yemeğine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.Sahur vakti, Türkkuyusu Camii’nin yanındaki meydanda...

Bodrum Belediyesi bu kez Sahur yemeği verdi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kadir Gecesi'nde, Bodrum Belediyesi tarafından Türkkuyusu Mahallesi'nde düzenlenen sahur yemeğine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Sahur vakti, Türkkuyusu Camii’nin yanındaki meydanda verilen yemeğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum İlçe Müftüsü Dr. Ali Ünal, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Türkkuyusu Mahalle Muhtarı Bahattin Aşkın, Torba Mahalle Muhtarı Suat Kaya, B.B.Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ile çok sayıda Bodrumlu vatandaş katıldı.

Müftü Dr. Ali Ünal'ın okuduğu yemek duası ile başlayan sahurda vatandaşlar, Başkan Kocadon'a, düzenlenen yemek için teşekkür etti. Sahur boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Birlik, beraberlik ve huzur ortamının kaybolmamasının en güzel örneği olan sahur yemeğimize katılan vatandaşlarımızın ve tüm Müslüman aleminin Kadir Gecelerinin mübarek olmasını dilerim. Ramazan ayı boyunca tutulan tüm oruçları ve ibadetleri, Allah kabul etsin. Yaklaşan Ramazan Bayramı'nın başta Bodrum Yarımadası olmak üzere tüm İslam dünyasına hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.