Bizim Köyün İnsanları Menteşe’de

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı ve çekimleri Muğla’da geçen Dondurmam Gaymak filminin Ali Ustası Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Turan Özdemir, “Bizim Köyün İnsanları” adlı sinema filmiyle yeniden Muğla’da. Ünlü...

Bizim Köyün İnsanları Menteşe’de

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı ve çekimleri Muğla’da geçen Dondurmam Gaymak filminin Ali Ustası Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Turan Özdemir, “Bizim Köyün İnsanları” adlı sinema filmiyle yeniden Muğla’da. Ünlü Oyuncu Özdemir, geçtiğimiz günlerde yeni oynayacağı sinema filmi öncesi Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ederek, bir araya geldi. Ziyarette Usta Oyuncu Turan Özdemir, Dondurmam Gaymak filminde birlikte rol aldığı Çoban Teyze rolündeki Sultan Tolga ile de hasret giderdi.

Sinema ve Tiyatro oyuncusu Özdemir, ziyarette Dondurmam Gaymak filminden sonra İkinci kez, çekimleri Muğla’da yapılacak olan sinema filmi için, kamera karşısına geçeceğini belirterek, “ Yönetmenliğini Adem Oğur’un, Yapımcılığını Adem Oğur ve Yunus Tan’ın yaptığı, senaryosunu Orkun Ayyıldız’ın yazdığı “Bizim Köyün İnsanları” ile bir kez daha Muğla’da kamera karşısında olacağım. Belediye Başkanını canlandıracağım komedi türündeki sinema filmimiz, Menteşe ve civar köylerde geçecek” dedi.

Menteşe’de çekilen filmlerin ilçenin tanıtımına çok büyük katkılar sağladığını belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Turan Özdemir yıllarca önce Muğla’da çekilen Dondurma Gaymak filmindeki Ali Usta karakteri her kesimin gönlünde taht kurdu. Şimdi ikinci kez Menteşe’de kamera karşısına geçecek. Yeni filmin ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu yazın başlarında sinemamızın Sultanı Türkan Şoray ile Ünlü Yönetmenimiz Yüksel Aksu, yeni filmlerinin çekimlerini Menteşe ve civarında gerçekleştirdiler. Şimdide hepimizin yakından tanıdığı Ünlü Oyuncu Turan Özdemir, kendisinin de rol alacağı “Bizim Köyün İnsanları” adlı sinema filmiyle Menteşe’deler. Yeni filmin hayırlı, uğurlu ve gişesinin bol olmasını diliyorum” dedi.

Çekimleri çok yakında Menteşe’de başlayacak olan film, uzun yıllar İstanbul’da yaşayan Ali’nin rahmetli babasının vasiyeti üzerine köydeki eski evini küçük çocukların ziyaret edip, istedikleri oyuncakları, kitapları bedava alabilecekleri, oturup resim çizebilecekleri, eskiden olduğu gibi türlü oyunlar oynayabilecekleri bir "Sanat Evi"ne çevirmek istemesiyle başlıyor. Sanat evinin tamiri, Belediye Başkanının seçim çalışmaları için yurt dışından gelen Helga isimli kadın ve çevresinden geçen olayların komik bir şekilde anlatıldığı filmin başrollerinde Turan Özdemir, Selahattin Taşdöğen, Taylan Güner, Didem Reze, Deniz Oral, Buket Derelioğlu ve Nazlı Kar yer alıyor. Filmde Yeşilçamın unutulmaz oyuncuları Nejdet Kökeş, Mehmet Uğur, İhsan Gedik, Tarzan Çetin, Ali Güney ile yörenin insanları da misafir oyuncu olarak rol alacaklar.

Bu haber toplam 554 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.