“Bizi bir arada tutan Fethiye Sevdamızdır”

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Çalış esnafı ve işletmecileriyle bir araya geldi. Bölgede yaptığı yatırımları ve yapacak olduğu projeleri bölge esnaf ve sakinleriyle paylaşan...

“Bizi bir arada tutan Fethiye Sevdamızdır”

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Çalış esnafı ve işletmecileriyle bir araya geldi. Bölgede yaptığı yatırımları ve yapacak olduğu projeleri bölge esnaf ve sakinleriyle paylaşan Saatcı, bu birlikteliğin siyasi parti birlikteliği olmadığını belirterek, “Bizi bir arada tutan Fethiye sevdamızdır” dedi.

Çalış bölgesine yapmış olduğu yatırımlardan bahseden Başkan Saatcı, ardından bölge hakkında düşündüğü projeleri sunumlar eşliğinde bölge halkına aktardı. Çalış işletmeci ve esnaflarına seslenen Saatcı, “Özellikle 2008 yılından itibaren her türlü Fethiye ile ilgili projenin önünü keseceksiniz. Arkasından Fethiye’ye gelip, ‘Ben Ankara’nın imkanlarını Fethiye’ye aktaracağım’ Kusura bakmayın ama tren kaçtı. Daha önce bunları yapsaydınız, saygı duyardık. Seçim zamanlarında, ‘önce Fethiye, Söz konusu Fethiye ise gerisi teferruattır, Önce Fethiye’nin işleri’ bunlar denir. Seçimler biter, bunların hepsi unutulur. Demek ki bazıları için ‘Önce Partim’ Önce partim diyenler bir kenarda dursun, biz önce Fethiye diyenlerdeniz. Bu birliktelik siyasi parti birlikteliğinden daha çok ‘Fethiye Sevdalılığı’ birlikteliğidir. Ben hadiseye böyle bakıyorum” dedi. Başkan Saatcı ardından Fethiye genelinde ve Çalış bölgesinde yapacağı projeleri ayrı ayrı sunumlar eşliğinde katılımcılar ile paylaştı.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.