“BİZ BEŞKAZAYIZ, BİZ BİZE YETERİZ”

Fethiye’de 25 bin kişiye hizmet verecek olan Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “ Biz Beşkazayız, biz bize yeteriz.” Dedi.Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın geçtiğimiz...

“BİZ BEŞKAZAYIZ, BİZ BİZE YETERİZ”

Fethiye’de 25 bin kişiye hizmet verecek olan Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “ Biz Beşkazayız, biz bize yeteriz.” Dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın geçtiğimiz yıllarda Patlangıç, Pazaryeri ve Menteşeoğlu Mahallelerine söz verdiği yaklaşık 25 bin kişiyi ilgilendiren Aile Sağlığı Merkezi yoğun katılım ile hizmete açıldı. Bölge halkının zor şartlarda sağlık hizmetini aldığı 3 No’lu Sağlık Ocağı’nın hemen arkasına yapılan Aile Sağlığı Merkezi açılışına katılmayan il ve ilçe protokolüne sitemde bulunan Saatcı, “Biz Beşkazayız. Biz bize yeteriz. Kimseye ihtiyacımız yok. Yeter ki bu güven devam etsin” dedi.

Fethiye Belediyesi tarafından yaptırılan  modern aile sağlığı merkezinde 6 adet doktor muayene odası, 2 adet aşı ve bebek emzirme odası, 2 adet gebe izleme odası,  1 acil müdahale odası, 1 laboratuvar, 1 adet ofis, 1 personel dinlenme ve mutfak odası, 1 adette bekleme odası yer alıyor.

Açılışta konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Bizler sizlerin parasıyla yapılan hiçbir işte siyaset yapmayacağımızı daha önceden belirtmiştik. Bir sitemimi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Sizlerin Fethiye Belediyesi’ne verdiğiniz vergilerinizden arttırdığımız ve bize göre öncelik sırası koyduğumuz bir iş yani sizlerin parasıyla bunu yaptık. 15 yıldır bizi tanıyan tanır. Biz öyle her şeyden yere düştüğümüz zaman siyasi nema kapalım diyenlerden de değiliz. Gönül arzu ederdi ki, Özel bir poliklinik kadar güzel olmuş bu binanın açılışında Sayın Vali’mi veya Sayın Vali’mi temsilen bir Vali yardımcımı, İl Sağlık Müdürümü ve ilçe protokolünü de burada sizlerle iç içe görmek isterdim. Ama biz Fethiye’yiz. Biz Beşkazayız. Biz, bize yeteriz Allah’a Şükür… Kimseye de ihtiyacımız yok. Yeter ki, bu karşılıklı güven devam etsin” dedi.

“Harmanda teri olanın sofrada yeri olur”

Saatcı; “Burası bizim üzerimize vazife miydi? Vazifeydi. Nerede bir sıkıntı varsa, biz oradayız. Fen Lisesi bize vazife miydi? Vazifeydi. Huzurevi, Kadın Konuk Evi, Stadyum vazife miydi? Vazifeydi. Ama bu işleri Türkiye’nin çeşitli yerlerinde bakanlıklar yapıyor. Biz Fethiye’de kendimiz yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Yaptılar da teşekkür etmedik mi? 12 yıldır, bir stad, bir huzurevi yaptılar da alkışlamadık mı? Harmanda teri olanın sofrada yeri olur”diye konuştu.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.