Bitirilemeyen Kaçış Rampası can almayı sürdürüyor

Karayolları tarafından Muğla-Marmaris Karayolu Sakartepe Rampasında yapımına başlanan Acil Kaçış Rampası bir yıldır ağır aksak sürerken, Karayolları ağından Kara Nokta olarak belirtilen ölüm virajı can almaya devam ediyor.Karayolları...

Bitirilemeyen Kaçış Rampası can almayı sürdürüyor

Karayolları tarafından Muğla-Marmaris Karayolu Sakartepe Rampasında yapımına başlanan Acil Kaçış Rampası bir yıldır ağır aksak sürerken, Karayolları ağından Kara Nokta olarak belirtilen ölüm virajı can almaya devam ediyor.

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından karayolları ağında kara nokta olarak gösterilen Muğla-Marmaris Karayolu 22+600 km’sinde ihalesi yaklaşık bir yıl önce yapılan Acil Kaçış Rampası bitmeden freni boşalan kamyon bir can daha aldı.

Muğla-Marmaris karayolu Sakartepe rampasının Akyaka kavşağına 200 metre mesafede yapımı başlanan ‘Acil Kaçış Rampası’ inşaatı aylardır devam ediyor. Yaklaşık 100-150 metre uzunlukta yapımı devam eden kaçış rampası inşaatında aylardır çalışılmasına rağmen bitirilememiş olması vatandaşların tepkisini çekiyor.

Bir gün önce İzmir’den sardığı karpuz yüklü kamyonu ile Sakartepe rampasından inerken kaçış rampasına yakın mesafede freni boşalan kamyonun kaçış rampası tamamlanmış olması durumunda kazada hayatını kaybeden vatandaşın sağ olacağını belirten vatandaşlar, “Kazanın yaşandığı yer Karayolları ağında kara nokta olarak gösteriliyor. Geçen yıl kazaları önlemek adına güzel bir çalışma başlatıldı ve kazanın olduğu virajın hemen üst kısmına ‘Acil Kaçış Rampası’ yapımı başladı. Fakat aylardır 100-150 metre uzunluğundaki rampa bitirilemedi. Eğer bu rampa bitirilseydi Ömer Çalmaz isimli vatandaşımız şu an hayatta olacaktı” dediler.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.