“BİTEZ DEĞİŞİME HAZIR”

MHP Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bitez’de düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenirken; “ Bitez’de su baskınlarının Tünel sistemi altyapı ile son bulacağını belirterken; “ Bitez değişime hazır” dedi.MHP Bodrum...

“BİTEZ DEĞİŞİME HAZIR”

MHP Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bitez’de düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenirken; “ Bitez’de su baskınlarının Tünel sistemi altyapı ile son bulacağını belirterken; “ Bitez değişime hazır” dedi.

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve ekibinin Gümüşlük'ten sonraki ikinci durağı Bitez Beldesi oldu. Komşu beldesinde coşkuyla karşılanan Başkan Mehmet Tosun, Bitez'in su baskınlarıyla baş başa bırakıldığı, mazeret üretilerek hizmet üretilmeyen günlerin geride kaldığını söyledi, narenciye bahçelerinin korunması için Bodrum Belediyesi'nin destek vereceği sözünü verdi. Mehmet Tosun ayrıca, koruma-kullanma dengesi gözetilerek, bahçelere bir ev yapılmasının da önünü açacaklarını belirtti.

Mehmet Tosun; "Onların yaptığı hatayı yapmıyoruz." diyen Başkan Mehmet Tosun, "Her zaman şahsımı eleştiren, özellikle buradaki su baskınlarının sebebini Konacık'a yüklemeye çalışan, son 5 yıl içerisinde Bitez Belediyesi'ni yöneten saygıdeğer belediye başkanımız İbrahim Çömez'e de teşekkür ediyoruz. Biz onlar gibi eleştirmeyeceğiz, olgun davranacağız, kişilikli davranacağız, yaptıklarıyla, yapamadıklarıyla teşekkür edeceğiz. Mehmet Tosun onun için yediden yetmişe herkesi kucaklayarak Bodrum Belediyesi'ne doğru yürüyor." dedi.

"Bir yağmur yağdığında Bitezliler olarak su baskınları yaşıyor muyuz?" diye soran Başkan Mehmet Tosun, "Peki burayı yöneten saygıdeğer belediye başkanımız sizlere ne söylüyor? 'Konacık Belediyesi dereleri ıslah etti, yolları asfalt yaptı, o yüzden Bitez'i su basıyor' diyor ve bu derenin de ıslah edilemediğini söylüyor. E şimdi, gün geldi artık belediye kapandı, mazeret de ortadan kalktı, 30 Mart'tan itibaren bu kardeşiniz göreve geldiğinde su baskınları sizin kaderiniz olmayacak, bu dere de ıslah edilecek değerli hemşehrilerim." şeklinde konuştu.

Bitez'e Özel Projeler

Modern bir düğün salonu, Gülümser-Mehmet Danacı İlkokulu'nun bahçesinde, altında otoparkı olan çok amaçlı, spor da yapılabilecek bir salon yapılacağını söyleyen Başkan Mehmet Tosun, Bitez Belediyesi İskele Kafeterya ile ilgili söylentilerle ilgili olarak ise "Ayrıca bu konunun zaman zaman suiistimal edildiğini biliyorum. Orada belediyenin bir kafeteryası var, bir işletmesi var; hukuki problemler de yaşıyor. Ne gerekiyorsa yapılacak, orayı da Bodrum Belediyesi Bitez Hizmet Birimi işletecek, başka birisi değil, dedikodu yapmayın!" dedi.

Bitez'e özel projelerin sunumunun izletildiği mitingde, su baskınlarının tünel altyapıyla nasıl çözüleceği anlatıldı.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.