Bisikletin kalbi Muğla’da attı

Bisiklet Federasyonu faaliyet programı gereğince düzenlenen Kulüpler Arası Puanlı Bisiklet Yol yarışı Muğla'da yapıldı. 2 gün süren yarışmalarda; Büyükler, gençler ve Masterlar olmak üzere 3 ayrı kategoride 50 ye yakın...

Bisikletin kalbi Muğla’da attı

Bisiklet Federasyonu faaliyet programı gereğince düzenlenen Kulüpler Arası Puanlı Bisiklet Yol yarışı Muğla'da yapıldı. 2 gün süren yarışmalarda; Büyükler, gençler ve Masterlar olmak üzere 3 ayrı kategoride 50 ye yakın kulüpten 200 sporcu kıyasıya yarıştılar. Bir ara ağırlaşan hava şartları ve yağmura rağmen özellikle Büyüklerde koşulan 121 km lik yarış büyük heyecana sahne oldu.

Yarışmanın Büyükler startını Muğla Valisi Fatih Şahin Gençler Startını Vali Yardımcısı Dr.Mestan yayman verirken il genelinde Trafik ,Sağlık, Karayolları ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarının başarılı çalışmaları ve alına geniş tedbirlerle yarışmalar sorunsuz bir şekilde sonuçlandırıldı. Muğla'da yapılan yarışmanın alınan tedbirler, ilgi alak ve destek anlamında Türkiye'nin en iyisi olduğunu vurgulayan Bisiklet Federasyonu Yetkilileri destekleri nedeni ile Muğla Valisi Fatih Şahin'e teşekkür ettiler.

Yarışmalar sonucunda Büyükler kategorisinde ilk 3 sırayı Kocaeli Birisa Spor kulübü sporcuları Uğur Marmara(1.),Adil Kurkut(2.) ve Georgi Petrov(3.) aldı. Genel Takım Klasmanında ise Kocaeli Birisa Spor kulübü ilk sırayı alırken 2.sırayı Karaman Belediye Spor elde etti.

Genç erkeklerde Konya İl Özel İdare Spor Kulübünden Vedat Koç birinci olurken yine aynı kulüpten Sedat Koç ikinciliği KKTC Yakın Doğu Üniversitesinden, Soner Akbaş'ta 3.liği elde etti.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.