“Birleştiren belediyecilik anlayışı getireceğiz”

Ortaca’da vatandaşlara seslenen MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, seçilecek olan MHP’li belediyelerin, vatandaşa birleştiren bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğini söyledi.MHP Muğla Büyükşehir...

“Birleştiren belediyecilik anlayışı getireceğiz”

Ortaca’da vatandaşlara seslenen MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, seçilecek olan MHP’li belediyelerin, vatandaşa birleştiren bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğini söyledi.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, Muğla’da 31 Mart’ta işbaşına gelecek olan MHP’li belediyelerin, kimseyi ötekileştirmeden birleştirici bir anlayışla vatandaşa hizmet götüreceğini söyledi.

Ortaca’da seçim çalışmalarına devam eden MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan iddialı açıklamalarda bulundu. Akşam saatlerinde kendisini bekleyen kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada 30 Mart seçimlerin sadece yerel seçimden ibaret olmadığını söyleyen Erdoğan şunları söyledi:

“30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde sadece bir belediye başkan adayı seçmeyeceksiniz. Aynı zamanda hırsızlığa dur diyeceksiniz. 12 yıllık iktidarı boyunca Muğla’ya hiçbir faydası dokunmayıp ayakkabı kutusu doldurmakla meşgul olup bugün gelip sizden hala oy isteyenlerden hesap soracaksınız. Sizlere gelip 2002 sonrasından örnekler vererek oy istiyorlar. Biz de 2002’den sonra ne olup bitti şöyle bir düşünelim. 15 TL’lik gübre çuvalı 75 TL oldu. 1.2 TL’lik mazot 5 TL oldu. Portakalımız dalında hala. Soran bile yok. Narımızı 25 kuruştan satacak adam bulamıyoruz artık. Hemşerim en kaliteli zeytin yağını 3,5- 4 TL’den satamaz hale geldi artık. Artık malını satsa da parasını alamaz oldu. Banka banka dolaşıp; “Acaba hangi banka daha fazla kredi verir de bir önceki kredimi ödeyebilirim?” diye düşünür oldu. Bir diğer yandan artık “Ne Mutlu Türküm Diyene” demek dahi hor görülür oldu. Andımız kaldırıldı. Türk Bayrağı dahil siyasi ikbal için istismar edilir hale geldi. Reklamlara konu oldu. Bebek katilleri artık “2015 yılında APO özgür kalacak; Özerkliğimizi ilan edeceğiz” der oldu. Ve daha birçok şeyler değişti. Eğer bu zihniyetten hesap sormanın vakti geldi diyorsanız, diğer iki seçimin provası olan 30 Mart yerel seçimlerinde evet mührünün adresi üç hilal olmalıdır.”

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.