Biri 8, diğeri 88 yaşında felci yendi

Aleyna Çardak henüz 8 aylık bir bebek, doğum sırasında zorlanma nedeniyle kolunda gelişen kısmi felç nedeniyle ailesi Özel Yücelen Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’ne başvurdu. 6 ay boyunca Fizyoterapist Muhlise...

Biri 8, diğeri 88 yaşında felci yendi

Aleyna Çardak henüz 8 aylık bir bebek, doğum sırasında zorlanma nedeniyle kolunda gelişen kısmi felç nedeniyle ailesi Özel Yücelen Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’ne başvurdu. 6 ay boyunca Fizyoterapist Muhlise Ayan’ın Aleyna bebeğe gösterdiği ilgi ve tedavi sonrası felci yenerek adeta yeniden doğdu.  Aleyna’nın ailesi “ Kızımız 2 aylıkken hastane ortamı ile tanıştı, kolunda oluşan kısmi felci tamamen burada yendi. Biricik Aleyna’mızı iyileştiren Fizyoterapi doktorumuz Hakkı Özdemir ve tüm ekibe çok teşekkür ediyoruz ” dedi.

Aynı hastanede aynı bölümde tedavi gören 88 yaşındaki Hatice Değirmenci  ise memleketi İzmir’de bir hastaneye geçirdiği felç sonrasında yatalak oldu. Tanıdıklarından Özel Yücelen Hastanesi Fizik Tedavi Ünitesi’nin başarılarını duyan Değirmenci ve yakınları tedavisine Yücelen Hastanesinde devam ettirmeye karar verdiler. Yücelen Hastanesi Fizik Tedavi Bölümüne yatışından 3 hafta sonra gelişme gösteren Hatice Değirmenci  imkansızı başararak azmiyle ayağa kalktı, yürüdü. Çevresindeki herkes için sevinç kaynağı olan Hatice Değirmenci “ Buraya geldiğimde yürüyemiyor, kendi görevlerimi yapamıyordum, 3 hafta gibi çok kısa bir sürede iyileşmeme vesile olan Fizyoterapistim Muhlise Ayan ve tüm fizik tedavi bölümü çalışanlarına teşekkür ediyor, bu mutluluğumu kek dağıtarak çevremle paylaşıyorum ” diye konuştu.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.