Bir kamyon fidan yarım saatte bitti

21 Mart Dünya Ormancılık günü nedeniyle Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 Kamyon dolusu fidan yarım saat içerisinde bitti. 5 bin adet fidan dağıtıldığı günde insanlar fidan almak için bir biri ile yarıştı.21 Mart Dünya Ormancılık...

Bir kamyon fidan yarım saatte bitti

21 Mart Dünya Ormancılık günü nedeniyle Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 Kamyon dolusu fidan yarım saat içerisinde bitti. 5 bin adet fidan dağıtıldığı günde insanlar fidan almak için bir biri ile yarıştı.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü nedeniyle Bodrum'da 5 bin adet fidan dağıtıldı. Yoğun ilgi gören etkinlikte fidan almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Bodrum Belediye Meydanında düzenlenen fidan dağıtma etkinliğine Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Milas Orman Müdürü Tayfur Kazakoğlu, Bodrum Orman İşletme şefi Önder Barut, Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demşralp ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte Fıstık çamı, karaçam, harnup, erguvan, çınar, feniks cinsi Gölköy palmiyesi, zakkum, defne, sığla cinsi 5 bin fidan dağıtıldı. Fidan dağıtımına büyükleri yanısıra okuldan çıkan öğrencilerde ilgi gösterdi. Fidan dağıtımı öncesinde kısa bir konuşma yapan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, 5 bin adet fidan dağıtıldığını belirterek, "Orman Haftası kutluyorum. Bu gün tüm vatandaşlarımıza orman haftası nedeni ile 5 bin fidan dağıtıyoruz” şeklinde konuştu.

Milas Orman Müdürü Tayfur Kazakoğlu ise “5 bin fidan’ı halkımıza dağıtıyoruz. İnsanlar bahçelerine fidan diksin ve yeşilimize sahip çıksın diye bu etkinliği düzenledik” dedi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.