Bir başarı öyküsü: Muğla Ormanspor

Muğla Ormanspor Basketbol takımı imkansızlıkları rağmen başarıdan başarıya koşuyor. Potanın Efeleri, geçtiğimiz hafta deplasmanda yendiği Şanlıurga’dan sonra yine deplasmanda Karabükspor’u da mağlup etmeyi başardı.Milyonluk...

Bir başarı öyküsü: Muğla Ormanspor

Muğla Ormanspor Basketbol takımı imkansızlıkları rağmen başarıdan başarıya koşuyor. Potanın Efeleri, geçtiğimiz hafta deplasmanda yendiği Şanlıurga’dan sonra yine deplasmanda Karabükspor’u da mağlup etmeyi başardı.

Milyonluk sponsorların bulunduğu lig de grup lideri Sanlıurfaspor’u deplasmanda yenen potanın efeleri Ormanspor bu haftada deplasmanda Kardemir’in sponsorluğundaki Kardemir Karabük sporu 72-66 yenerek lig ikinciliğine yükseldi. Oyuncular galibiyeti takıma destek olan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e armağan ettiler.

Maç sonrası rakip taraftarların saldırısı nedeni ile uzun sure soyunma odasında mahsur kalan potanın efeleri takviye polislerin gelmesi ile salondan çıkabildi.

Deplasman fatihi isminin takıma yakıştığını söyleyen Muğla Orman spor Genel Menajeri İlker Cömert “Sponsorumuz destekçimiz yok ama aslan yürekli oyuncularımız var. Muğla’nın ve bölgenin tek basketbol 3.lig takımıyız. En ufak desteğimiz yok. Bu maça gelemiyorduk. Allah Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzden razı olsun. Sayın Bekir Ceker’in tahsis ettiği otobüsle deplasmana geldik. Orman İşletme Müdürümüzün kredi kartı ile konaklamamızı yaptık. Yılmıyoruz çalışmaya mücadeleye devam edeceğiz. Bu galibiyeti Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze armağan ediyoruz. Tüm oyuncularımı, teknik heyetimizi yürekten kutluyorum. Muğla’mıza, Muğlalılara, Basketbol severlere hayırlı olsun. Hala formamız yok. Bir forma reklamımız yok ama biz Muğla’ya bu sevinçleri yaşatmaya devam edeceğiz. Düşmemeye oynar denilen takimimiz 2.durumda çok İyi bir kadromuz var.gidebildiğimiz kadar devam bir takviye ile2.lige çıkabileceğimize inanıyorum.” dedi.

Ormanspor Basketbol Takımı cumartesi günü saat 16.00’da Muğla Atatürk Spor Salonu’nda Bahçelievler Belediyespor’u konul edecek. Potanın efeleri bu hayli zor karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgisini bekliyorlar.

Bu haber toplam 154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.