7' DEN 77' YE YÜRÜDÜK

Ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Muğla’da saatler 19:23’ü gösterdiğinde binlerce Muğlalı yürüyüşe geçti. Sınırsızlık meydanından başlayan yürüyüş yaklaşık 2 kilometrelik...

7' DEN 77' YE YÜRÜDÜK

Ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Muğla’da saatler 19:23’ü gösterdiğinde binlerce Muğlalı yürüyüşe geçti. Sınırsızlık meydanından başlayan yürüyüş yaklaşık 2 kilometrelik yürüyüşün ardından son Cumhuriyet Meydanında son buldu.

Ülke genelinde büyük bir coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Muğla’da sabah saatlerinde Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in makamında tebriklerin kabulüyle başlayan etkinlik Muğla Atatürk Stadyumundaki törenlerle devam etti. Muğla Belediyesi ve CHP’nin sınırsızlık meydanında düzenlediği etkinliklerle devam eden kutlamalar saatler 19:23’ü gösterdiğinde sınırsızlık meydanında yürüyüşe geçildi.

Sınırsızlık meydanında başlayan yürüyüşe Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla Büyükşehir Aday adayları ve merkez ilçe aday adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Sınırsızlık meydanında bir araya gelen binlerce kişi Cumhuriyet için ellerinde fenerlerle yürüyüşe geçti. Sınırsızlık meydanından başlayan fener alayı sloganlar ve marşlar eşliğinde yaklaşık 2 kilometre sürdü. Cumhuriyet meydanına kadar gerçekleşen yürüyüş sonrası Gece Yolcuları sahne aldı.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.