Bin 812 öğrenciye yaz din eğitimi

Yatağan Müftülüğü tarafından ilçe merkezi ve bağlı birimlerdeki camilerde açılan Yaz Kur’an Kursları’na toplamda bin 812 öğrencinin kayıt yaptırdığı öğrenildi. Yatağan ve çevresindeki camilerde toplam  bin...

Bin 812 öğrenciye yaz din eğitimi

Yatağan Müftülüğü tarafından ilçe merkezi ve bağlı birimlerdeki camilerde açılan Yaz Kur’an Kursları’na toplamda bin 812 öğrencinin kayıt yaptırdığı öğrenildi. Yatağan ve çevresindeki camilerde toplam  bin 812 öğrencinin kurslara kayıt yaptırdığı belirtilirken, 24 Haziran 2013 tarihinde başlayan kurs programının 23 Ağustos 2013 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz; “24 Haziran- 23 Ağustos 2013 tarihleri arasında 3 dönem halinde ve kura esasına göre gerçekleştirilecek olan kurslarımıza yoğun ilgi var.

Şu ana kadar Yatağan ve çevresinde bin 812 öğrencimizin kaydını gerçekleştirdik ve eğitime başladık.

Birinci dönem 24 Haziran - 12 Temmuz 2013 tarihleri arasını kapsarken, ikinci dönem 15 Temmuz - 02 Ağustos 2013 tarihlerini, üçüncü dönem ise 05 Ağustos - 23 Ağustos 2013 tarihlerini kapsayacak.

Ayrıca, hafta içi her gün saat 10:00’da başlayan kurslarımız kapsamında basketbol, güreş, masa tenisi, badminton, teakwondo, judo, wushu, karete gibi spor dallarında ilçemizin imkanları ölçüsünde sportif etkinlikler düzenlenmesi de plan dahilindeydi.Bunların amacı, eğitim ve öğretim saatleri dışında, öğreticinin rehberliğinde gerekli önlemler alınmak suretiyle, Kur’an kurslarını tanıtmak, Kur’an öğretimine sempati ve ilgiyi yaygınlaştırmak, sporu sevdirmek” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.