Bin 75 yolcusuyla 'ROTTERDAM' Marmaris’te

Marmaris limanı 2013 yılının son yolcu gemisini ağırladı. Toplam bin 75 yolcuyu limana getiren Hollanda Bayraklı 'Rotterdam', Marmaris turizmine her gelişinde büyük oranda katkıda bulunuyor.Hollanda Bayraklı 'Rotterdam' adlı yolcu...

Bin 75 yolcusuyla 'ROTTERDAM' Marmaris’te

Marmaris limanı 2013 yılının son yolcu gemisini ağırladı. Toplam bin 75 yolcuyu limana getiren Hollanda Bayraklı 'Rotterdam', Marmaris turizmine her gelişinde büyük oranda katkıda bulunuyor.

Hollanda Bayraklı 'Rotterdam' adlı yolcu gemisi 1075 yolcu ve 598 mürettebatıyla Marmaris Limanı'na demir attı. Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistlerin bir kısmı ilçe merkezinde kalarak deniz kenarındaki restoran ve kafeteryalarda vakit geçirirken, bazıları Kapalı Çarşı'da alış veriş yaptı. Kuşadası Limanı'ndan gelen gemide bulunan çoğunluğu Amerikan, Hollandalı, Yunan ve Kanadalı yolcuların bir kısmı da Marmaris'in tarihi yerlerini ziyaret etti.

Rotterdam adlı kruvaziyer, Marmaris Limanı'ndan sonra Yunanistan'ın Heraklion Limanı'na demir atacak. Öte yandan Marmaris Limanı'nın 2013 yılının son yolcu gemisini ağırladığı öğrenildi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.