BİMER personeline eğitim

Muğla Valiliği BİMER İl Koordinatörü İsmail Arık tarafından Vali Özer Türk Toplantı salonunda saat kamu, kurum ve kuruluşlarında Başbakanlık İletişim Merkezi(BİMER) sorumlusu olarak görev yapan 72 personelin katılımıyla...

BİMER personeline eğitim

Muğla Valiliği BİMER İl Koordinatörü İsmail Arık tarafından Vali Özer Türk Toplantı salonunda saat kamu, kurum ve kuruluşlarında Başbakanlık İletişim Merkezi(BİMER) sorumlusu olarak görev yapan 72 personelin katılımıyla eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda yaptığı açıklamada vatandaş ile devlet arasındaki iletişim kanalları açık tutularak müracaatların her zaman ve her yerden yapılabildiğini söyleyen Arık, “Vatandaş odaklı BİMER sisteminde herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi, müracaatlara hızlı, etkin ve ekonomik bir şekilde cevap verilmesi için Muğla Valiliği olarak çalışmalarımız artarak devam edecektir” diye konuştu.

Bilişim ve iletişim teknolojilerinin kullanıldığı bir halkla ilişkiler uygulaması olan BİMER sisteminin Muğla genelindeki Koordinasyonu Muğla Valiliğince  koordine edildiğini dile getiren Arık, “Uygulamada herhangi bir aksaklığın oluşmaması amacıyla her yıl Kaymakamlık, Belediye Başkanlıkları, İl Müdürlükleri ve Valiliğimiz İç Birimlerinde görev yapan  BİMER personellerine “BİMER in teknik kullanımı” ile “Dayandığı Mevzuat”  konularında eğitim verilmektedir” dedi.

Toplantıda BİMER’in teknik kullanımı, dayandığı mevzuat, yıl içerisinde BİMER’e gelen örnek başvuruların incelenmesi ve soru-cevap/görüş-öneri olmak üzere dört aşamada gerçekleştirildi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.