Beyimoğlu’ndan birlik ve beraberlik çağrısı

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu Muğlaspor’un Türk futboluna kazandırdığı isimlerle ülke genelinde bir marka olduğunu kaydetti. Muğlasporun hak ettiği profesyonel liglere dönmesi için büyük çaba sarfettiklerini...

Beyimoğlu’ndan birlik ve beraberlik çağrısı

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu Muğlaspor’un Türk futboluna kazandırdığı isimlerle ülke genelinde bir marka olduğunu kaydetti. Muğlasporun hak ettiği profesyonel liglere dönmesi için büyük çaba sarfettiklerini kaydeden Başkan Beyimoğlu, kentteki birlik ve beraberliğin sağlanması ile bu hedefe daha kolay ulaşılacağını ifade etti.

Ligin ikinci devresi hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Muğlaspor’da Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu tüm camiaya birlik beraberlik çağrısında bulundu. Muğlaspor’un geçmiş yıllardaki başarıları ve Türk futboluna kazandırdığı isimlerle ülke genelinde bir marka haline geldiğini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimolu, “Muğlasporumuz geçtiğimiz yıllarda aldığı başarılı sonuçlarla hem ilimizin tanıtımına katkıda bulunmuş hem de Muğla isminin ülke genelinde herkes tarafından anılmasını sağlamıştır. Son yıllarda amatör liglerde mücadele eden takımımız bu marka ismini zorluklar içinde sürdürmüştür. Bu sezon yeniden profesyonel liglere yükselebilmek için iyi bir ivme yakaladığımıza inanıyorum. İlk devrede kaybettiğimiz puanları ikinci devrede telafi edeceğimize inancımız tam. Şampiyonluk hedefine ulaşabilmek için tüm camianın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerekiyor. Bu birlikteliği tam olarak sağlarsak hedefe daha kolay ulaşırız. Biz şehrimizde yaşayan ve yeşil beyaza gönül vermiş herkesten takımlarına sahip çıkmalarını ve her zaman olduğu gibi desteklemelerini istiyoruz. Lig uzun bir maraton. Muğlaspor hak ettiği şampiyonluğa mutlaka ulaşacak” diye konuştu.

Ligin ikinci devresinde puan kaybı yaşamamak için eksik görülen mevkilere transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, “Yönetim Kurulumuz transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuyor. Çok sayıda futbolcu ve kulüpleri ile görüşmelerimiz sürüyor. Mevkisinde en iyi isimleri kulübümüze kazandırmak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.