Beyimoğlu: Muğlaspor, ilimizin tanıtım markasıdır

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu Muğlaspor'un kentimizin en büyük tanıtım markası olduğunu söyledi.Spor kulüplerinin yaşadığı büyük ekonomik sıkıntılara rağmen gençliğe sporu sevdirme anlamında büyük fedakarlıklarla...

Beyimoğlu: Muğlaspor, ilimizin tanıtım markasıdır

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu Muğlaspor'un kentimizin en büyük tanıtım markası olduğunu söyledi.

Spor kulüplerinin yaşadığı büyük ekonomik sıkıntılara rağmen gençliğe sporu sevdirme anlamında büyük fedakarlıklarla yönetildiğini ifade eden Başkan Beyimoğlu; “Geçtiğimiz yıl şanssızlıklar neticesinde kaybettiğimizi şampiyonluğa bu sezon ulaşabilmek için ilimizin Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Menteşe Belediye Başkanımız büyük destek vererek yönetim kurulumuza her tür konuda maddi ve manevi olarak katkı sağlamaktadırlar. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz işlerinden ve ailelerinden fedakarlıklar yaparak neredeyse gün boyu kulübümüze nasıl katkı sağlarız düşüncesi ile geçirmekteler. Çok değerli Sayın Valimiz Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanımız Sayın Bahattin Gümüş yasalar çerçevesinde kulübümüze maddi imkanlar sağlayarak bizlere büyük destek vermekteler. Devletimiz ve yerel yönetimlerimizle yaptığımız maddi çalışmaların hepsi yasalara uygun mevzuatlar çerçevesinde gerçekleşmektedir. Gelin görün ki Muğla'daki bazı spor ve Muğlaspor düşmanları yapılan bu çalışmaları Başbakanlık Bilgi Merkezine kadar şikayet edecek kadar fitne ve fesatlık içinde bulunmaktadırlar. Bizim çalışmalarımızı şikayet eden veya eleştiren bu spor düşmanları ilimiz gençliğine bir kuruş destek olmadıkları gibi, birlikte iş yaptığımız girişimcilerin ve bizlerin şevkini yok etmektedirler. Her şey yasalar çerçevesinde yapılmasına rağmen yapılan bu şikayetler ilimiz yöneticilerini zor durumlarda bırakmakta ve sıkıntı yaşanmasına sebep olmakta. Ülkemizde spor kulüplerini yönetmek hiçte kolay değildir. Yönetim kurulları kendi ceplerinden bile katkı sağlamakta, spor kulüplerinin varlıklarını sürdürmelerini sağlamaktadırlar. Bizlerin bu çalışmalarını engellemek isteyen ve dolayısıyla Muğla gençliğine ihanet eden kişi ve kurumları isimleri ile bilmekteyiz. Bu kişi ve kurumlar bu anlamsız tutumlarını sürdürdükleri müddetçe bu isimleri Muğla kamuoyu ve basınla paylaşacağımızdan da hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Muğlasporumuz daha üst liglerde mücadele etmesi aynı zamanda ilimiz esnafının da gelir kaynaklarını arttıracaktır. Yani bir başka deyişle Muğlasporun üst liglere çıkmasıyla ilimiz ekonomisi de ticari ligde yükselecektir. İlimizde bu anlayışın yaygınlaşması için mücadele veriyoruz. Bu fitne ve fesat kişilere rağmen camiamız tek yürek olacak ve gelecek sezon sonunda mutlaka 3. lige yükselecektir. Yönetim kurulumuz olarak hedef koyduğumuz 50. yılda 2. lig projesini gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere her konuda destek olan çok değerli ilimiz yöneticilerine ve tüm gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyor ve şükranlarımız sunuyoruz” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.