Beyhan Korkut adaylıktan çekildi

2004-2009 yılları arasında Dalaman Belediye Başkanlığı yapan ancak 2009 seçimlerinin ardından yapılan Dalga operasyonu ile gözaltına alınan ve hakkında çeşitli suçlamalar bulunan Dr. Beyhan Korkut, Ak Parti tarafından 30 Mart'ta...

Beyhan Korkut adaylıktan çekildi

2004-2009 yılları arasında Dalaman Belediye Başkanlığı yapan ancak 2009 seçimlerinin ardından yapılan Dalga operasyonu ile gözaltına alınan ve hakkında çeşitli suçlamalar bulunan Dr. Beyhan Korkut, Ak Parti tarafından 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için tekrar Dalaman Belediye Başkan adayı gösterilmişti. Korkut adaylıktan çekildi.

Dr. Beyhan Korkut hakkında, Dalaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 2007 yılında yapılan ihale ile ilgili açılan davada yerel mahkemenin verdiği kararın 17 Şubat Pazartesi günü akşam saatlerinde Yargıtay'ca onandığı öğrenildi. Karar üzerine Dr. Beyhan Korkut, Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Dalaman İlçe Başkanı Mehmet Orhan ve Ak Parti'li yetkililerin katılımı ile acil olarak Dalaman'da toplantı düzenlendi. Toplantının ardından Dalaman Ak Parti Seçim Bürosuna gelen Dr. Beyhan Korkut, kararı açıkladı ve adaylıktan çekildiğini belirtti. Korkut, açıklamasında çok sert demeçlere de yer verdi. Korkut'un açıklamaları sık sık tezahuratlarla kesilirken, birçok partilinin göz yaşlarını tutamadığı gözlendi.

Bu haber toplam 194 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.