Berber ve kuaförlere Hijyen Ödülü

Yatağan İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün son bin yıl içerisinde yaptığı rutin denetimlerde hijyen kuralları ve diğer kurallara uyan 3 erkek kuaförü ve 3 bayan kuaförüne Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven tarafından teşekkür...

Berber ve kuaförlere Hijyen Ödülü

Yatağan İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün son bin yıl içerisinde yaptığı rutin denetimlerde hijyen kuralları ve diğer kurallara uyan 3 erkek kuaförü ve 3 bayan kuaförüne Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven tarafından teşekkür belgesi verildi.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından bir yıl boyunca gerçekleştirilen rutin sağlık kontrollerinde belirlenen 28 kriteri tam anlamıyla yerine getiren 3 erkek ve 3 bayan kuaför salonuna teşekkür belgesi verdi. Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in makamında gerçekleştirilen programında Yatağan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Talat Tosunoğlu, Yatağan Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kuzu, Çevre Sağlık Teknisyeni İbrahim İşler ve kuaför esnafı da hazır bulundu.

Yatağan merkezde görev yapan üç erkek ve üç bayan kuaförü salonlarının işletmecilerine Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven tarafından teşekkür belgeleri verildi. Burada bir konuşma yapan Tanrıseven, “Çvre sağlığı ekiplerimizin yapmış olduğu denetimlerde başarı gösteren ve halk sağlığını ön planda tutan bu esnaf kardeşlerimizin tüm esnaflarımıza örnek teşkil etmesini diliyor, Yatağanlılar adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yatağan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Talat Tosunoğlu yaptığı açıklamada; “Yıl boyunca değişik zamanlarda yaptığımız kontrollerde baz aldığımız 28 kriteri eksiksiz olarak yerine getiren bu arkadaşlarımızı kutluyoruz. İlçemizde diğer esnaf kardeşlerimizin de belirlenen birkaç detay noksanlarını en kısa sürede telafi etmelerini bekliyor, bu arkadaşlarımızın örnek olmalarını diliyoruz. Bu denetimleri aralıksız olarak yapan Çevre Sağlığı ekibime özellikle yaptıkları bu başarılı çalışmalardan dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.