BERBER VE KUAFÖRLER DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞACAK

Muğla Berber ve Kuaförler Odası tarafından geleneksel hale getirilen dayanışma yemeğinin bu yıl 16.'sı düzenlenecek.  Hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Oda Başkanı Özcan Çolakkol, berberler ve kuaförlerin gecede...

BERBER VE KUAFÖRLER DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞACAK

Muğla Berber ve Kuaförler Odası tarafından geleneksel hale getirilen dayanışma yemeğinin bu yıl 16.'sı düzenlenecek.  Hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Oda Başkanı Özcan Çolakkol, berberler ve kuaförlerin gecede şov yapacağını belirtti.

SİNEM KARAKAYA

Pandemiden dolayı 2 yıldır yapılamayan Muğla Berber ve Kuaförler Odası’nın geleneksel dayanışma yemeği bu yıl yapılacak.

16.sı düzenlenecek olan gece için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Özcan Çolakkol, 4 berber ve 5 kuaförün gecede güncel saç modellerinden sunum yapacağını belirtti.

Ekip arkadaşlarının yaklaşık 2 aydır hazırlık yaptığını dile getiren Başkan Çolakkol, “Bu yıl 16.sını düzenleyeceğimiz kuaförler ve berberler dayanışma yemeği için hazırlıklarımız tamamlandı. Ekip arkadaşlarımla birlikte yaklaşık 2 aydır saç modelleri üzerinde çalışma yapıyoruz. Muğla genelinde tüm ilçedeki kuaför ve berberleri davet ettiğimiz bu etkinlikte 300’e yakın katılımcı bekliyoruz. Pandemiden dolayı uzun süre bir araya gelememiştik. Hem onun acısını çıkartacağız hem de eğleneceğiz. Gecede çeşitli etkinliklerle birlikte çekilişimiz de olacak. Bu özel günümüzde tüm sevenlerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

“MUĞLA’NIN ADINI GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ORADA DUYURMAK İSTİYORUZ”

Ayrıca Çolakkol, “Bizim esas hedefimiz, Kasım ayında Antalya’da yapılacak olan 4. Uluslararası Güzellik Festivali’ne Muğla’daki kuaförler ve berberler olarak katılım sağlamak. Muğla’nın adını güçlü bir şekilde orada duyurmak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 157 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.