“Benim Oğlum Suç İşlemeyecek” Projesi

Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi tarafından ilçede aile içi şiddetin önlenebilmesi için “Benim oğlum suç işlemeyecek” isimli proje başlatacak.Fethiye Belediyesi kadın meclisi Kader Şarlak başkanlığında toplanarak önümüzdeki...

“Benim Oğlum Suç İşlemeyecek” Projesi

Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi tarafından ilçede aile içi şiddetin önlenebilmesi için “Benim oğlum suç işlemeyecek” isimli proje başlatacak.

Fethiye Belediyesi kadın meclisi Kader Şarlak başkanlığında toplanarak önümüzdeki birkaç ay içersinde yapılacak etkinlik programları ile projeleri görüştü. Fethiye’deki Yüksek okul öğrencilerinin de destek vereceği projelerle ilgili olarak bir açıklamada bulunan Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Kader Şarlak, "Aile içi şiddetin önlenebilmesi için bu güne kadar bazı çalışmalar ve araştırmalar yapmıştık. Bunun sonuçlarını aldık. Fethiye’de bize intikal eden ve ilgilendiğimiz 6-7 aile içi şiddete maruz kalmış kadınlarımızı Kadın sığınma evinde barındırıp sorunlarını çözmeye çalıştık. Yıl boyunca özellikle okullarda farkındalık eğitimleri verdik. Şimdi aile içi şiddetin önlenebilmesi için 'Benim oğlum suç işlemeyecek' isimli proje başlatacağız. Bu projede aile içi şiddetin önlenebilmesi için diğer aile üyelerinin de ve erkeklerinde bunun içine alarak eğitimleri çocukluktan başlatacağız” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.