Belediyspor’da Milli gurur

Fethiye Belediyesi Kürek Takımı Türkiye Şampiyonasında 8 madalya kazanarak büyük bir başarı elde ederken Milli Takıma da bir oyuncu verdi.Fethiye Belediyespor Kürek Takımının katıldığı Gençler Türkiye Şampiyonası Final...

Belediyspor’da Milli gurur

Fethiye Belediyesi Kürek Takımı Türkiye Şampiyonasında 8 madalya kazanarak büyük bir başarı elde ederken Milli Takıma da bir oyuncu verdi.

Fethiye Belediyespor Kürek Takımının katıldığı Gençler Türkiye Şampiyonası Final yarışları sona erdi. Belediyespor’un 12 sporcu ile katıldığı yarışlarda 8 sporcu madalya almaya hak kazandı. Final yarışları sonrası Belediyespor oyuncusu Sena Çelikarslan büyük bir başarı göstererek Milli takıma seçildi.

23-25 Ağustos tarihleri arasında 10 takımın katılımıyla gerçekleşen Türkiye şampiyonası final yarışlarında Fethiye Belediyespor Kürek Takımı ilçemize başarılarla döndü. Belediyespor Kürek Takımı, küçük kızlar kategorisinde 4’üncü, Yıldız Kızlar kategorisinde 5’inci, Yıldız Erkekler kategorisini de 5’inci olarak tamamladı. Kürek Takımının final yarışlarındaki başarı sevincini, Sena Çelikarslan Milli Takıma girerek bir kat daha arttırdı.

Yarışmalarda dereceye giren ekiplerden, Genç erkekler 4x (dört çifte) Yusuf Kaan Keken – Mehmet Kayabaşı Uluç ayyıldız, Deniz Kayalık gümüş madalya, Yıldız erkekler (dört tek) Yusuf Kaan Keken – Mehmet Kayabaşı , Uluç Ayyıldız, İsmail Girgin bronz madalya, Yıldız kızlar 1x (tek çifte) Sena Çelikarslan gümüş madalya (milli takım sporcusu), yıldız erkekler 2- (iki tek) Serhat Avcı, Burak Kılıç, Yıldız erkekler 4x (dört çifte) Yusuf Kaan Keken – Mehmet Kayabaşı Uluç Ayyıldız, İsmail Girgin bronz madalya, Küçük kızlar 2x (iki çifte ) Buse Kuyucak – Büşra Kuyucak’ta dereceye girerek büyük başarı elde ettiler.

Bu haber toplam 139 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.