Belediyespor 1. Lig yolunda

Muğla Belediyespor Hentbol Takımı, 2. Lig A Kategorisi maçlarını tamamlayarak, 1. Lig’e yükselme maçlarına katılmaya hak kazandı.Muğla Belediyespor Büyük Erkekler Hentbol Takımı, mücadele ettiği 2.Lig A kategorisindeki grubunda,...

Belediyespor 1. Lig yolunda

Muğla Belediyespor Hentbol Takımı, 2. Lig A Kategorisi maçlarını tamamlayarak, 1. Lig’e yükselme maçlarına katılmaya hak kazandı.

Muğla Belediyespor Büyük Erkekler Hentbol Takımı, mücadele ettiği 2.Lig A kategorisindeki grubunda, 12 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Grubunu ikinci sırada tamamlayarak başarılı bir sezon geçiren Muğla Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, 4-6 Mart tarihleri arasında Aksaray’da yapılacak olan 1.lige yükselme maçlarına katılmaya hak kazandı.

Muğla ilinde amatör takım sporlarında en üst ligde mücadele edip Muğla’yı temsil eden tek takım olan Muğla Belediyespor Erkek Hentbol Takımı play off maçları öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Muğla Belediyesi’ne ve Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Hentbol takımlarına verdikleri destek için teşekkür eden sporcular, Aksaray’da yapılacak olan 1. lige yükselme maçlarında başarılı performanslarını devam ettirerek Muğla’yı ve Muğla Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler. Aksaray’daki turnuvada Muğla Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Ankara Keçiören Spor Kulübü, Samsun Tekkeköy İÖO. Gençlik Spor Kulübü, Yakutiye Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.