Belediyenin ihtiyaç sahiplerine desteği sürüyor

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen dilekçeler ya da mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda Bodrum genelinde her noktada ihtiyaç sahibi vatandaşları eksiklerini gidermek için...

Belediyenin ihtiyaç sahiplerine desteği sürüyor

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen dilekçeler ya da mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda Bodrum genelinde her noktada ihtiyaç sahibi vatandaşları eksiklerini gidermek için yardımcı oluyor. Öğrenim bursu, yakacak, gıda, sağlık desteği, engelli ve hasta nakil yardımı gibi konularda vatandaşa destek olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç tespiti sırasında karşılaştıkları başka sorunlara da çözüm bulabilmek için diğer müdürlüklerle organize oluyor. Karşılaşılan ilaçlama, boya-badana, hastalık ya da yaşlılıktan kaynaklanan ev temizliği konularında vatandaşa yardımcı oluyor.

Vatandaşların bu hizmetlerden ve yardımlardan yararlanabilmeleri için oturdukları mahallelerde bulunan ek hizmet binalarındaki çözüm masalarına, mahalle muhtarlıklarına ya da Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne kendileri veya yakınları aracılığıyla dilekçe ile başvuru yapmaları gerekiyor.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.