Belediyede terfi sevinci

Muğla Belediyesi Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğü’nde çalışan 9 personel, 10 Mayıs 2013 tarihinde yapılan Görevde Yükselme Sınavı’nda başarılı olarak İtfaiye Çavuşu ve Zabıta Komiseri olarak atandı.Muğla Belediyesi İnsan...

Belediyede terfi sevinci

Muğla Belediyesi Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğü’nde çalışan 9 personel, 10 Mayıs 2013 tarihinde yapılan Görevde Yükselme Sınavı’nda başarılı olarak İtfaiye Çavuşu ve Zabıta Komiseri olarak atandı.

Muğla Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, Muğla İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü’nde çalışmakta olan personele Belediye İtfaiye ve Zabıta yönetmelikleri gereği  Görevde Yükselme Sınavı için verilen eğitimin sınavı 10 Mayıs 2013 günü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde yapılmıştı.

Sınavda başarılı olan Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden, Mahmut Kaya, Sadık Taşlı, Mehmet Karyağdı, Süleyman Sarıçınar İtfaiye Çavuşu, Muğla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Arif Buban, Buse Aydoğdu, Ayhan Uysal, Mutlu Kaya, Abdi Karabulut Zabıta Komiseri olarak atandı.

Görevde Yükselme Sınavı’nda başarılı olan personelini kutlayan Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, görevlerinde yükselen ve sorumlulukları artan personeline yeni görevlerinde başarılar diledi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.