Belediye Tatbikat Servisi hizmette

Yerel seçimlerin ardından yeniden yapılanma sürecini hızla tamamlayan Bodrum Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde Takibat Servisi'nin oluşumunu da tamamlandı.Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde...

Belediye Tatbikat Servisi hizmette

Yerel seçimlerin ardından yeniden yapılanma sürecini hızla tamamlayan Bodrum Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde Takibat Servisi'nin oluşumunu da tamamlandı.

Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Tahsilat, İktisat, Stratejik Planlama, Ödemeler ve Tahakkuk servislerinin ardından Takibat Servisi de kurularak işlem yapmaya başladı. 5 personel ile çalışmalarını yürüten birim, Bodrum Belediyesi'nin vadesi geçmiş tüm alacaklarının takibini yapacak. Hukuk Müdürlüğü ile birlikte çalışacak olan birim, kapanan belde belediyelerinden kalan alacakların takibini de gerçekleştirecek.

Yerel seçimlerin ardından gerçekleştirilen yeniden yapılanma sürecini hızla tamamlayan Bodrum Belediyesi'nde tüm müdürlükler, vatandaşların sorunlarına çözüm buluyor. Bu kapsamda Bodrum Belediyesi'nin de ekonomik yapısının güçlendirilmesi için gerçekleştirilen çalışmalara Takibat Servisi de büyük destek verecek. Dosyaları hukuk servisine iletecek olan Takibat Servisi, gerektiğinde tahsilatlarını hukuki yollardan (icra yoluyla) yapılmasını sağlayacak.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.